Τελευταία Νέα
Διεθνή

Zelensky: Η ΕΕ να σταματήσει να χορηγεί τη στρατιωτική μηχανή της Ρωσίας – Εμπάργκο στο πετρέλαιο

Zelensky: Η ΕΕ να σταματήσει να χορηγεί τη στρατιωτική μηχανή της Ρωσίας – Εμπάργκο στο πετρέλαιο
Οι Ρώσοι αμφιβάλλουν πλέον για την ικανότητα τους να μας σπάσουν ανέφερε ο πρόεδρος της Ουκρανίας
Σχετικά Άρθρα

Να σταματήσει να χορηγεί τη στρατιωτική μηχανή της Ρωσίας και να επιβάλλει εμπάργκο στο πετρέλαιο τώρα ζήτησε από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο διάγγελμα του προς τον ουκρανικό λαό ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Volodymyr Zelensky.
Ο Zelenksy υποστήριξε ότι εάν η Ρωσία δεν θέλει την ειρήνη, θα πρέπει να αποχωρήσει από τη διεθνή κοινότητα.
«Είτε η ρωσική πλευρά θα επιδιώξει πραγματικά την ειρήνη ή ως αποτέλεσμα αυτού του πολέμου, θα πρέπει να εγκαταλείψει τη διεθνή σκηνή για πάντα» υποστήριξε ο Zelensky.
Αναφερόμενος στα συνεχή πυρά της Ρωσίας στα νότια και ανατολικά της Ουκρανίας, ο Zelensky είπε πως όλα αυτά τα απανωτά χτυπήματα δείχνουν την ανασφάλεια του ρωσικού στρατού.
«Παρά τα σημαντικά αποθέματα του σοβιετικού στρατιωτικού εξοπλισμού και παρά τον σημαντικό αριθμό στρατιωτών, οι ρωσικές δυνάμεις αμφιβάλουν για την ικανότητα τους να μας σπάσουν, να σπάσουν την Ουκρανία.
Και εμείς κάνουμε ότι μπορούμε για να δικαιολογήσουμε τις αμφιβολίες τους» υποστήριξε ο Zelensky, ο οποίος για ακόμα μια φορά εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον πρόεδρο των ΗΠΑ Joe Biden για τη δέσμευση του για τη νέα μαζική αποστολή όπλων στην Ουκρανία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης