Διεθνή

Η μαριονέτα Zelensky με SAS και Delta συντηρούν το αδιέξοδο – Συνέλαβαν τον Medvedchuk επικεφαλής κόμματος της Ουκρανίας

Η μαριονέτα Zelensky με SAS και Delta συντηρούν το αδιέξοδο – Συνέλαβαν τον Medvedchuk επικεφαλής κόμματος της Ουκρανίας
Ο αμερικανικός παράγοντας ελέγχει την Ουκρανία, χρησιμοποιούν ως χρήσιμο ανόητο και ως μαριονέτα τον Zelensky τον Ουκρανό Πρόεδρο και με προπαγάνδα και απίστευτα fake news προσπαθούν να συντηρήσουν μια αδιέξοδη κατάσταση στην Ουκρανία
Σχετικά Άρθρα

Μπορεί η προπαγάνδα να παρουσιάζει τον Zelensky τον Ουκρανό Πρόεδρο ως αμυνόμενο που υπερασπίζεται την πατρίδα του… αλλά στην πράξη είναι ένας τυχοδιώκτης, ένα ανδρείκελο, ο οποίος έχει ξεπουλήσει την Ουκρανία στην SAS και Delta που κάνουν κουμάντο στην Ουκρανία.
Η SAS είναι ειδική μονάδα στρατού της Βρετανίας και η Delta είναι ειδική μονάδα στρατού των ΗΠΑ.
Ο αμερικανικός παράγοντας ελέγχει την Ουκρανία, χρησιμοποιούν ως χρήσιμο ανόητο και ως μαριονέτα τον Zelensky τον Ουκρανό Πρόεδρο και με προπαγάνδα και απίστευτα fake news προσπαθούν να συντηρήσουν μια αδιέξοδη κατάσταση στην Ουκρανία.
Οι αμερικανοί και βρετανοί είναι αυτοί που έπεισαν τον Zelensky να αποχωρήσει από τις διαπραγματεύσεις με την Ρωσία και όπως ανέφερε ο ρώσος Πρόεδρος Putin «οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε αδιέξοδο»

Πράξη δειλίας η σύλληψη Medvedchuk

Μια ποταπή πράξη ήταν η σύλληψη του Medvedchuk επικεφαλής κόμματος Opposition Platform - For Life (OPPL) της Ουκρανίας.
Ο Medvedchuk δεν είναι κάποιος στρατιωτικός ένας πολιτικός είναι που έως πρότινος βρισκόταν στην Ουκρανική βουλή.
Γιατί συνελήφθη;
Γιατί ο Putin έχει βαφτίσει το παιδί του οπότε η ουκρανική προπαγάνδα τον θεώρησε ως προδότη και εχθρό της Ουκρανίας.
Έτσι είπαν οι αμερικανοί να πει το ανδρείκελο της Ουκρανίας έτσι λέει ακολουθώντας τις μεθόδους του Biden του αμερικανού Προέδρου που τα έχει κάνει μαντάρα στις ΗΠΑ και κατηγορεί τον Putin ως χασάπη, δολοφόνο, εγκληματία πολέμου, γενοκτονία.
Ο Biden ο αμερικανός Πρόεδρος ίσως είναι ο πιο επικίνδυνα ανίκανος Πρόεδρος των ΗΠΑ των τελευταίων 10ετίων…..

Ο Zelensky επιτίθεται στους Ουκρανούς

Για όσους δεν γνωρίζουν ο Zelensky ο κατά τα άλλα δημοκράτης έχει θέσει εκτός νόμου 10 πολιτικά κόμματα στην Ουκρανία με το πρόσχημα ότι είναι φιλορωσικά και ο δυτικός κόσμος της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης δεν αντέδρασε καθώς το θεώρησε φυσιολογικό.

Το θέατρο Zelensky

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky ανακοίνωσε τη σύλληψη του επικεφαλής του πολιτικού συμβουλίου του κόμματος Opposition Platform - For Life (OPPL).
Δημοσίευσε στο κανάλι του στο Telegram μια φωτογραφία ενός άνδρα με χειροπέδες, παρόμοια με τον Medvedchuk, γράφοντας κάτω από αυτήν:
«Μια ειδική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χάρη στην Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας».
Αργότερα, οι υπηρεσίες ασφαλείας της Ουκρανίας η SBU στο κανάλι της στο Telegram ανακοίνωσε επίσης την κράτηση του Medvedchuk.
a5cca930de8fc2bd3ce271224ce2ad4f_XL.jpg

Οι αμερικανοί και Βρετανοί συντηρούν το αδιέξοδο στην Ουκρανία

Ο αμερικανικός και βρετανικός παράγοντας συντηρούν το αδιέξοδο στην Ουκρανία.
Οι αμερικανικές δυνάμεις καθοδηγούν τον Ουκρανικό στρατό, η ομάδα Delta κάνει κουμάντο, διοικεί μαζί με την βρετανική SAS όπως αποκαλύπτεται δικαιώνοντας τις θέσεις του Putin ότι η Ουκρανία εξελισσόταν σε επικίνδυνο εχθρό για τα ρωσικά συμφέροντα.
Το καθεστώς της μαριονέτας Zelensky επιχειρεί με ψέματα όπως της Bucha (Μπούχα) που δήθεν διεπράχθησαν εγκλήματα πολέμου ή την Μαριούπολη ότι δήθεν οι αυτονομιστές του Donbass χρησιμοποίησαν χημικά κατά των ταγμάτων Azov που έχουν απομείνει να υπερασπιστούν μικρό μέρος της Μαριούπολης… επιχειρεί να συγκινήσει την διεθνή κοινή γνώμη ώστε να πάρει περισσότερα όπλα και η Δύση να επιβάλλει περισσότερες κυρώσεις.
Το ανδρείκελο της Ουκρανίας ο Zelensky χρησιμοποιείται από αμερικανούς και βρετανούς ώστε να συντηρήσουν το αδιέξοδο

…και οι αποκαλύψεις ενός γάλλου δημοσιογράφου...

Ένας Γάλλος δημοσιογράφος που επέστρεψε από την Ουκρανία αφού έφτασε μαζί με εθελοντές μαχητές είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο CNews ότι οι Αμερικανοί είναι άμεσα «υπεύθυνοι» του πολέμου που διεξάγεται στην Ουκρανία.
Ο ισχυρισμός έγινε από τον ανώτερο διεθνή ανταποκριτή της Le Figaro, Malbrunot.
«Εξεπλάγην, όταν ανακαλύψαμε ότι για να μπορέσω να μπω στον ουκρανικό στρατό, οι Αμερικανοί είναι αυτοί που είναι επικεφαλής», είπε ο Malbrunot.
Προσθέτοντας ότι αυτός και οι εθελοντές στρατιώτες «παραλίγο να συλληφθούν» από τους Αμερικανούς, οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι ήταν επικεφαλής, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε στη συνέχεια ότι αναγκάστηκαν να υπογράψουν συμβόλαιο «μέχρι το τέλος του πολέμου».
«Και ποιος είναι υπεύθυνος;
Είναι οι Αμερικανοί, το είδα με τα μάτια μου», είπε ο Malbrunot, προσθέτοντας:
«Νόμιζα ότι ήμουν με τις διεθνείς ταξιαρχίες και βρέθηκα απέναντι στο Πεντάγωνο».
Ο Malbrunot ανέφερε επίσης ότι η Αμερική παρείχε στην Ουκρανία drones αυτοκτονίας κάτι που αποκάλυψε και ο υπουργός Άμυνας Lloyd Austin των ΗΠΑ σε ένα tweet όταν ανέφερε ότι Ουκρανοί στρατιώτες εκπαιδεύονταν να χρησιμοποιούν τις συσκευές στο Biloxi του Μισισιπή.
Επικαλούμενος μια γαλλική πηγή πληροφοριών, ο Malbrunot έγραψε επίσης στο Twitter ότι οι βρετανικές μονάδες SAS «είναι παρούσες στην Ουκρανία από την αρχή του πολέμου, όπως και τα αμερικανικά Deltas».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης