Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ζelensky (Ουκρανία): Δεκάδες χιλιάδες νεκροί στη Μαριούπολη – Η Ρωσία απειλεί την Ευρώπη

Ζelensky (Ουκρανία): Δεκάδες χιλιάδες νεκροί στη Μαριούπολη – Η Ρωσία απειλεί την Ευρώπη
Οι Ρώσοι δεν σταματάνε, συγκεντρώνουν ισχυρές δυνάμεις για νέα επίθεση είπε ο Zelensky
Σχετικά Άρθρα

Για δεκάδες χιλιάδες νεκρούς στη Μαριούπολη έκανε λόγο ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Volodymyr Zelensky, ο οποίος προειδοποίησε πως η Ρωσία συγκεντρώνει τεράστιες δυνάμεις για μια νέα επίθεση στην ανατολική Ουκρανία.
«Η Μαριούπολη έχει καταστραφεί, υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες νεκροί, αλλά παρά το γεγονός αυτό οι Ρώσοι δεν σταματούν την επίθεσή τους» είπε μιλώντας στο κοινοβούλιο της Νότιας Κορέας ο Zelensky, ο οποίος επανέλαβε την έκκληση του για περισσότερη βοήθεια για να επιβιώσει η Ουκρανία από αυτό τον πόλεμο.
Σύμφωνα με τον Zelensky, η Ρωσία δεν θα σταματήσει την επίθεσή της εκτός κι αν αναγκαστεί.
«Η Ουκρανία έχει ανάγκη διάφορες στρατιωτικές τεχνολογίες, από αεροσκάφη ως τεθωρακισμένα.
Η Νότια Κορέα μπορεί να μας βοηθήσει», τόνισε ο Ουκρανός πρόεδρος, ο οποίος δεν διευκρίνισε τι είδους όπλα ζητεί, αλλά επεσήμανε ότι η Νότια Κορέα διαθέτει πολλά όπλα τα οποία όχι μόνο θα μπορούσαν να βοηθήσουν να σωθούν πολλές ζωές απλών Ουκρανών αλλά και να αποτρέψουν μια ρωσική επίθεση εναντίον άλλων χωρών.
«Η Ρωσία απειλεί την Ευρώπη, όχι μόνο την Ουκρανία» είπε ο Zelensky, τονίζοντας ότι από τις ρωσικές επιθέσεις έχουν καταστραφεί εκατοντάδες κρίσιμες υποδομές, όπως τουλάχιστον 300 νοσοκομεία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης