Τελευταία Νέα
Διεθνή

Zelensky προς Ουκρανούς: Ετοιμαστείτε για ακόμα μεγαλύτερες στρατιωτικές επιχειρήσεις της Ρωσίας στα ανατολικά

Zelensky προς Ουκρανούς: Ετοιμαστείτε για ακόμα μεγαλύτερες στρατιωτικές επιχειρήσεις της Ρωσίας στα ανατολικά
Θα φροντίσουμε να λογοδοτήσει κάθε μπάσταρδος που ήρθε στην χώρα μας κάτω από τη ρωσική σημαία και σκότωσε πολίτες μας είπε ο Zelensky
Σχετικά Άρθρα

Να προετοιμαστούν για ακόμα μεγαλύτερες στρατιωτικές επιχειρήσεις της Ρωσίας στα ανατολικά της χώρας κάλεσε τους Ουκρανούς πολίτες ο πρόεδρος Volodymyr Zelensky στο τελευταίο διάγγελμα του προς το λαό, στο οποίο καταφέρθηκε με ιδιαίτερη ένταση και χαρακτηρισμούς κατά της Ρωσίας.
«Η κυβέρνηση της Ουκρανίας θα φροντίσει να λογοδοτήσει κάθε μπάσταρδος που ήρθε στη χώρα μας κάτω από τη ρωσική σημαία και σκότωσε πολίτες μας, παρότι η Μόσχα προσπαθεί να αποσείσει τις ευθύνες της.
Τι κάνει η Ρωσία;
Τι κάνουν οι αξιωματούχοι της, οι προπαγανδιστές της, οι απλοί άνθρωποι που απλά παπαγαλίζουν όσα ακούνε στην τηλεόραση;
Δικαιολογούνται και αρνούνται.
Αρνούνται κάθε ευθύνη.
Λένε ψέματα».
Έχουν φτάσει τόσο μακριά από την πραγματικότητα που μας κατηγορούν για όσα κάνει ο ρωσικός στρατός» είπε ο Zelensky αναφερόμενος στην πυραυλική επίθεση στο σιδηροδρομικό σταθμό στην Κραματόρσκ και τις σφαγές αμάχων που η κυβέρνησή του καταγγέλλει πως διαπράχθηκαν στην Bucha και σε άλλα προάστια του Κιέβου.

Μας κήρυξαν ολοκληρωτικό πόλεμο

Όπως είπε ο Zelensky, η Ρωσία αδυνατεί να παραδεχτεί τα «λάθη» της στην πολιτική της έναντι της Ουκρανίας. «Φοβούνται να παραδεχτούν πως για χρόνια, έπαιρναν λάθος θέσεις, ξόδευαν τεράστιους πόρους για να υποστηρίξουν ανθρώπινα μηδενικά που ήθελαν να παρουσιάσουν στο μέλλον ως ήρωες της ουκρανορωσικής φιλίας.
Κατέλαβαν την Κριμαία, υποτίθεται εμείς φταίμε γι’ αυτό.
Κατέστρεψαν τη φυσιολογική ζωή στο Donbass, εμείς φταίμε.
Σκοτώνουν κόσμο στη χώρα μας επί οκτώ χρόνια και λένε πως εμείς φταίμε.
Εντέλει άρχισαν ολοκληρωτικό πόλεμο εναντίον μας, και πάλι εμείς φταίμε», υποστήριξε ο Ουκρανός πρόεδρος, κατηγορώντας τους Ρώσους πως ψεύδονται επειδή είναι «άνανδροι».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης