Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η ρωσική τράπεζα Promsvyazbank ξεκίνησε να παρέχει τραπεζικές υπηρεσίες στην Κριμαία

Η ρωσική τράπεζα Promsvyazbank ξεκίνησε να παρέχει τραπεζικές υπηρεσίες στην Κριμαία
Η PSB είναι μια τράπεζα που ιδρύθηκε το 1995 και περιλαμβάνεται στις 10 μεγαλύτερες της Ρωσίας και στη λίστα των συστημικά σημαντικών πιστωτικών ιδρυμάτων που εγκρίθηκαν από την Κεντρική Τράπεζα 

Η ρωσική τράπεζα Promsvyazbank (PSB) άρχισε να παρέχει τραπεζικές υπηρεσίες στον πληθυσμό και τις επιχειρήσεις στην Κριμαία, σύμφωνα με την υπηρεσία τύπου του πιστωτικού ιδρύματος.
«Η PSB άρχισε να εργάζεται στην Κριμαία, όπου τώρα παρέχει τις υπηρεσίες της τόσο σε ιδιώτες πελάτες όσο και σε επιχειρήσεις. Συγκεκριμένα, καταναλωτικά δάνεια είναι πλέον διαθέσιμα στους κατοίκους της χερσονήσου και οι επιχειρήσεις μπορούν να ανοίξουν τρεχούμενους λογαριασμούς και να συνδεθούν με την απόκτηση υπηρεσιών», ανέφερε η τράπεζα σε ανακοίνωση της.
Ο Konstantin Basmanov, επικεφαλής του τμήματος λιανικής, μεσαίας και μικρών επιχειρήσεων της PSB, σημείωσε ότι η PSB ήταν η πρώτη συστημικά σημαντική τράπεζα που πρόσφερε τις υπηρεσίες της στην Κριμαία.
«Η PSB συνεχίζει να υλοποιεί έργα υποδομής, επενδύσεις και κοινωνικά σημαντικά έργα σε ολόκληρη τη Ρωσία και είμαι βέβαιος ότι η εμπειρία που αποκτήσαμε θα συμβάλει στην ανάπτυξη του οικονομικού δυναμικού της Δημοκρατίας της Κριμαίας», σχολίασε.

Σχετικά με την PSB

Η PSB είναι μια τράπεζα που ιδρύθηκε το 1995 και περιλαμβάνεται στις 10 μεγαλύτερες της Ρωσίας και στη λίστα των συστημικά σημαντικών πιστωτικών ιδρυμάτων που εγκρίθηκαν από την Κεντρική Τράπεζα.
Επιπλέον, η PSB συνοδεύει περίπου το 70% των κρατικών αμυντικών συμβάσεων. 
Οι υπηρεσίες της τράπεζας χρησιμοποιούνται από 2,5 εκατομμύρια φυσικά πρόσωπα και πάνω από 200 χιλιάδες νομικά πρόσωπα, συμπεριλαμβανομένων άνω των 10 χιλιάδων μεγάλων εταιρικών πελατών.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης