Τελευταία Νέα
Διεθνή

Peskov (Ρωσία): Οι κυρώσεις κατά του Putin έδειξαν ότι η Δύση είναι ικανή για κάθε ανοησία - Ειδικό... γονίδιο εμποδίζει τη συνύπαρξη μας

Peskov (Ρωσία): Οι κυρώσεις κατά του Putin έδειξαν ότι η Δύση είναι ικανή για κάθε ανοησία - Ειδικό... γονίδιο εμποδίζει τη συνύπαρξη μας
Ξεπερνά το όριο του ορθολογισμού, ανέφερε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου
Σχετικά Άρθρα

Σε νέες δηλώσεις κατά της Δύσης προέβη ο κπρόσωπος του ρωσικού κράτους Peskov με αφορμή τις κυρώσεις για τον πόλεμο της Ουκρανίας και προσωπικά κατά του Ρώσου προέδρου Vladimir Putin.
«Οι δυτικές χώρες έχουν υπερβεί τη λογική επιβάλλοντας κυρώσεις κατά του Ρώσου προέδρου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Peskov στον αέρα του τηλεοπτικού καναλιού Rossiya-1 σύμφωνα με το ρωσικό δίκτυο TASS .
Σχολιάζοντας την επιβολή ολοένα και περισσότερων νέων κυρώσεων, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου παραδέχτηκε ότι πριν από μερικά χρόνια δεν μπορούσε να φανταστεί μια τέτοια κατάσταση στις σχέσεις της Ρωσίας με την Ευρώπη.
Ωστόσο, συνέχισε, «και κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί μια κατάσταση όπου επιβάλλονται κυρώσεις εναντίον αρχηγών κρατών».
"Αυτό δεν συμβαίνει. Ξεπερνά το όριο του ορθολογισμού.
Μετά από αυτό, μετά την επιβολή κυρώσεων κατά του προέδρου μας, στην πραγματικότητα, μάλλον αποδεικνύεται ήδη ότι είναι ικανοί για οποιαδήποτε ανοησία", δήλωσε ο Peskov σε συνέντευξή του στην Πρόγραμμα Κρεμλίνου της Μόσχας», απαντώντας σε ερωτήσεις.

Peskov: Ένα ειδικό «γονίδιο» εμποδίζει την Ευρώπη από την αμοιβαία επωφελή συνύπαρξη με τη Ρωσία

Συνεχίζοντας, σε έναν μάλλον... ειρωνικό τόνο, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου είπε επίσης πως οι «Ευρωπαίοι έχουν ένα ειδικό «γονίδιο» που τους εμποδίζει να συνυπάρξουν με τη Ρωσία για αμοιβαίο όφελος, αλλά ακόμα και σε αυτές τις συνθήκες μπορεί κανείς να συνηθίσει ο ένας τον άλλον.»
Έτσι απάντησε σε ερώτηση του δημοσιογράφου για τις σχέσεις μεταξύ Ρωσίας - ΕΕ και γιατί δεν επωφελούνται από εποικοδομητισμό, αλλά από «φλοιούς» και τη δαιμονοποιημένη εικόνα της Μόσχας που διαμορφώνουν οι Ευρωπαίοι πολιτικοί.
«Οι Ευρωπαίοι έχουν κάποιο είδος γονιδίου που τους εμποδίζει να είναι μαζί μας σε μια κατάσταση αμοιβαία επωφελούς συνύπαρξης.
Είναι κάποιου είδους επιπλέον χρωμόσωμα, ή κάτι άλλο, αλλά το έχουν", σημείωσε ειρωνικά ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου - Αλλά, από την άλλη, μπορείς να μάθεις να ζεις με αυτό το επιπλέον χρωμόσωμα - είτε είναι περιττό είτε λείπει, δεν ξέρω.
Σύμφωνα με τον Peskov, «είναι δυνατό να συνηθίσουμε ούτως ή άλλως σε αυτές τις συνθήκες».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης