Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η «φιλανθρωπία» στα χρόνια της... ακρίβειας: Εκατομμυριούχος μοίρασε δωρεάν βενζίνη - Ουρές 9 ωρών στα πρατήρια

Η «φιλανθρωπία» στα χρόνια της... ακρίβειας: Εκατομμυριούχος μοίρασε δωρεάν βενζίνη - Ουρές 9 ωρών στα πρατήρια
«Οι εποχές είναι πραγματικά δύσκολες. Και δεδομένου ότι η βενζίνη είναι σημαντική στον επιχειρηματικό μου κλάδο, την αυτοκινητοβιομηχανία, προσπαθώ να βοηθήσω τους οδηγούς», ανέφερε ο εκατομμυριούχος

Ουρές χιλιομέτρων σχηματίστηκαν έξω από ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ, μετά από κάλεσμα εκατομμυριούχου.
Διακρινόμενος από έντονη κοινωνική ενσυναίσθηση, ο Εrnie Βoch Jr, αποφάσισε να παράσχει χείρα βοηθείας στους συμπολίτες του, οι οποίοι έχουν χτυπηθεί από τις μεγάλες αυξήσεις στα καύσιμα.
Η πρόσκληση του 64χρονου, ο οποίος κατέχει δεκάδες αντιπροσωπείες αυτοκινήτων στη Μασαχουσέτη, έγινε δεκτή από τους οδηγούς της περιοχής, με χιλιάδες εξ αυτών να συρρέουν στο πρατήριο.
ekatomiriouxos_dorean_kausima_1.jpg
Αποφασισμένοι να μη χάσουν αυτό το μοναδικό δώρο, πολλοί έφτασαν στο βενζινάδικο από τις 9.00 μ.μ. της Πέμπτης, δημιουργώντας επί πολλές ώρες ουρές χιλιομέτρων.
Συνολικά, από το... ενεργειακό δώρο του Ernie Bosch Jr. επωφελήθηκαν πάνω από 500 αυτοκίνητα σε διάστημα τριών ωρών. Οι τυχεροί οδηγοί κατάφεραν να γεμίσουν τα ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων τους με δωρεάν βενζίνη αξίας 75 δολαρίων (68 ευρώ).
«Οι εποχές είναι πραγματικά δύσκολες. Και δεδομένου ότι η βενζίνη είναι σημαντική στον επιχειρηματικό μου κλάδο, την αυτοκινητοβιομηχανία, προσπαθώ να βοηθήσω τους οδηγούς», ανέφερε ο εκατομμυριούχος.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης