Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ουκρανία - Οδησσός: Καταστράφηκε ένα διυλιστήριο πετρελαίου και τρεις εγκαταστάσεις αποθήκευσης καυσίμων

Ουκρανία - Οδησσός: Καταστράφηκε ένα διυλιστήριο πετρελαίου και τρεις εγκαταστάσεις αποθήκευσης καυσίμων
Δεν υπήρξαν θύματα από τις εκρήξεις στην Οδησσό

Πύραυλοι έπληξαν την Οδησσό νωρίς το πρωί της Κυριακής 3/4.
Τα πυραυλικά πλήγματα των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων κατέστρεψαν την κυριακή 3/4 ένα διυλιστήριο πετρελαίου και τρεις εγκαταστάσεις αποθήκευσης καυσίμων κοντά στην Οδησσό, όπως ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Οι εγκαταστάσεις, σύμφωνα με το υπουργείο, χρησιμοποιούνταν από την Ουκρανία για τον ανεφοδιασμό των στρατευμάτων της κοντά στο Μικολάιβ.
Από την πλευρά του, o ουκρανικός στρατός ανακοίνωσε ότι δεν υπήρξαν θύματα από τις εκρήξεις στην Οδησσό.
Πρόκειται για μια επίθεση με ρουκέτες που δεν προκάλεσε θύματα, ανακοίνωσε ένας αξιωματικός της νότιας περιφερειακής διοίκησης, ο Βλαντισλάβ Ναζάροφ.
«Η περιοχή της Οδησσού αποτελεί στόχο προτεραιότητας του εχθρού. Ο εχθρός συνεχίζει την ύπουλη πρακτική του να πλήττει ευαίσθητες εγκαταστάσεις», τόνσιε και επανέλαβε ότι απαγορεύεται η δημοσιοποίηση οποιασδήποτε πληροφορίας για το πού σημειώθηκαν τα πλήγματα ή για τις ζημιές που προκάλεσαν.
Επλήγη μία από τις «κρίσιμης σημασίας εγκαταστάσεις υποδομής» της πόλης, δήλωσε νωρίετρα την Κυριακή 3/4 στη δημόσια ουκρανική ραδιοτηλεόραση ο εκπρόσωπος της περιφεριακής διοίκησης, Sergey Bratchuk, προσθέτοντας πως «ελπίζουμε ότι δεν θα υπάρξουν θύματα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης