Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απειλές Peskov: Φρένο στις ειρηνευτικές συνομιλίες με τους Ουκρανούς λόγω της επίθεσης στη ρωσική πόλη Μπέλγκοροντ

Απειλές Peskov: Φρένο στις ειρηνευτικές συνομιλίες με τους Ουκρανούς λόγω της επίθεσης στη ρωσική πόλη Μπέλγκοροντ
Οι Ουκρανοί φέρονται να χτύπησαν νωρίτερα σήμερα Παρασκευή 1 Απριλίου μια εγκατάσταση στην Μπέλγκοροντ, κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία με την φωτιά να μαίνεται εδώ και ώρες και τις δυνάμεις να επιχειρούν για την κατάσβεση της
Σχετικά Άρθρα

Σε μια πρώτη δήλωση - προειδοποίηση σχετικά με την εξέλιξη των ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων με την ουκρανική πλευρά, προχώρησε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Peskov μετά την επίθεση σε εγκατάσταση με αποθήκες καυσίμων στη ρωσική πόλη Μπέλγκοροντ, κάτι που οι Ουκρανοί δεν έχουν ακόμα επιβεβαιώσει.
Ειδικότερα, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου απειλεί ευθέως για την πορεία στις ειρηνευτικές συνομιλίες λέγοντας πως «αυτό (δλδ η επίθεση) δεν είναι κάτι που μπορεί να εκληφθεί ως δημιουργία άνετων συνθηκών για τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων».

Η επίθεση 

Οι Ουκρανοί φέρονται να χτύπησαν νωρίτερα σήμερα Παρασκευή 1 Απριλίου μια εγκατάσταση στην Μπέλγκοροντ, κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία με την φωτιά να μαίνεται εδώ και ώρες και τις δυνάμεις να επιχειρούν για την κατάσβεση της.
Σύμφωνα με τον περιφερειάρχη του Μπέλγκοροντ, Vyacheslav Gladkov, η επίθεση έγινε από δύο ουκρανικά ελικόπτερα σε εγκατάσταση αποθήκευσης καυσίμων, με αποτέλεσμα να τυλιχθούν στις φλόγες οκτώ δεξαμενές καυσίμων.
Όπως είπε ο Gladkov, από την επίθεση αυτή και την πυρκαγιά που προκλήθηκε τραυματίστηκαν δύο άτομα, ενώ δεν υπήρξαν νεκροί.

 
 
 



Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης