Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Οι σύμβουλοι του Putin τον «παραπληροφορούν» ως προς την κακή απόδοση του ρωσικού στρατού στην Ουκρανία

ΗΠΑ: Οι σύμβουλοι του Putin τον «παραπληροφορούν» ως προς την κακή απόδοση του ρωσικού στρατού στην Ουκρανία
Οι ΗΠΑ έχουν πληροφορίες που δείχνουν ότι ο Putin  αντιλήφθηκε την παραπληροφόρηση, γεγονός που προκάλεσε ρήξη μεταξύ του ίδιου και κορυφαίων αξιωματούχων του ρωσικού στρατού και των υπηρεσιών ασφαλείας
Σχετικά Άρθρα
Οι ΗΠΑ πιστεύουν ότι ο Ρώσος Πρόεδρος Vladimir Putin  «παραπληροφορείται» από τους συμβούλους του για την κακή απόδοση του ρωσικού στρατού στην Ουκρανία και τον αντίκτυπο των κυρώσεων στη ρωσική οικονομία, δήλωσε Αμερικανός αξιωματούχος στο CNN.
«Πιστεύουμε ότι ο Putin  παραπληροφορείται από τους συμβούλους του για το πόσο άσχημα αποδίδει ο ρωσικός στρατός και πώς η ρωσική οικονομία ακρωτηριάζεται από τις κυρώσεις, επειδή οι ανώτεροι σύμβουλοί του φοβούνται πολύ να του πουν την αλήθεια», υποστήριξε.
Ο αξιωματούχος είπε ότι η εκτίμηση βασίζεται σε αποχαρακτηρισμένα ευρήματα των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών.
Ο αξιωματούχος πρόσθεσε ότι οι ΗΠΑ έχουν πληροφορίες που δείχνουν ότι ο Putin  αντιλήφθηκε την παραπληροφόρηση, γεγονός που προκάλεσε ρήξη μεταξύ του ίδιου και κορυφαίων αξιωματούχων του ρωσικού στρατού και των υπηρεσιών ασφαλείας.
«Έχουμε πληροφορίες ότι ο Putin αισθάνθηκε παραπλανημένος από τον ρωσικό στρατό.
Υπάρχει τώρα επίμονη ένταση μεταξύ του Putin και του Υπουργείου Άμυνας, η οποία απορρέει από τη δυσπιστία του Ρώσου προέδρου προς την ηγεσία του», δήλωσε ο Αμερικανός αξιωματούχος.
Ο αξιωματούχος είπε ότι ο Putin  δεν γνώριζε ότι ο στρατός του «χρησιμοποιούσε και έχανε στρατεύσιμους στην Ουκρανία, δείχνοντας μια σαφή κατάρρευση της ροής ακριβών πληροφοριών προς τον Ρώσο πρόεδρο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης