Τελευταία Νέα
Διεθνή

Boris Johnson: Εξαιρετική η διαχείριση της πανδημίας, είμαι περήφανος

Boris Johnson: Εξαιρετική η διαχείριση της πανδημίας, είμαι περήφανος
Μιλώντας σε βουλευτές, ο κ. Boris Johnson χαρακτήρισε εξαιρετική τη διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση του και πρόσθεσε ότι είναι περήφανος για αυτήν

Περήφανος δήλωσε για τη διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού από τη βρετανική κυβέρνηση ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Boris Johnson
Μιλώντας σε βουλευτές, ο κ. Boris Johnson χαρακτήρισε εξαιρετική τη διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση του και πρόσθεσε ότι είναι περήφανος για αυτήν.
Τον περασμένο Μάιο, ο Johnson είχε δηλώσει ότι αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για τον τρόπο διαχείρισης της πανδημίας.
«Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για ό,τι συνέβη λυπάμαι πραγματικά για τον πόνο που ο λαός της χώρας βίωσε», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.
Όπως είπε «ο χειρισμός της πανδημίας ήταν ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που έπρεπε να κάνει αυτή η χώρα, αλλά καμία από τις αποφάσεις δεν ήταν εύκολη».
Σύμφωνα με τον ίδιο, «το να επιβάλλεις lockdown είναι τραυματικό γεγονός για μια χώρα, η αντιμετώπιση της πανδημίας ήταν τρομερά δύσκολη και σε κάθε στάδιο προσπαθήσαμε να ελαχιστοποιήσουμε τις απώλειες ζωών, προσπαθήσαμε να σώσουμε ζωές και να προστατεύσουμε το σύστημα υγείας (NHS)».
Ο Johnson είχε δεχθεί κριτική κατά την πρώτη περίοδο της πανδημίας ακόμη και από τον πρώην σύμβουλό του, Ντόμινικ Κάμινγκς, καθώς θεωρήθηκε ότι η βρετανική κυβέρνηση καθυστέρησε να υπολογίσει την ακριβή βαρύτητα της απειλής του ιού στις αρχές του 2020.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης