Τελευταία Νέα
Διεθνή

Υπουργείο Άμυνας Μ. Βρετανίας: Οι Ρώσοι αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στη Λευκορωσία για… ανεφοδιασμό

Υπουργείο Άμυνας Μ. Βρετανίας: Οι Ρώσοι αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στη Λευκορωσία για… ανεφοδιασμό
Οι ρωσικές μονάδες έχουν υποστεί μεγάλες απώλειες, πρέπει να αναδιοργανωθούν λέει το βρετανικό υπουργείο Άμυνας
Σχετικά Άρθρα

Την θέση πως οι ρωσικές στρατιωτικές μονάδες αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στη Λευκορωσία και στη Ρωσία για να αναδιοργανωθούν και να ανεφοδιαστούν διατυπώνει το υπουργείο Άμυνας της Μεγάλης Βρετανίας αναφερόμενο στις ανακοινώσεις ότι οι ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις θα εστιάσουν στο εξής στο Donbass.
«Οι ρωσικές δυνάμεις που υπέστησαν μεγάλες απώλειες αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στη Λευκορωσία και στη Ρωσία για να αναδιοργανωθούν και να ανεφοδιαστούν» επισημαίνει το βρετανικό υπουργείο Άμυνας, αναφέροντας πως η εξέλιξη αυτή αντικατοπτρίζει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Ρωσία στην αναδιοργάνωση των μονάδων της στα «προχωρημένα μέτωπα» της προέλασης της.
Επιπλέον, το υπουργείο Άμυνας της Μεγάλης Βρετανίας εκτιμά πως η Ρωσία θα συνεχίζει να αντισταθμίζει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην χερσαία επέλαση της, με μαζικές επιθέσεις πυροβολικού και πυραύλων.
«Η δηλωμένη πρόθεση της Ρωσίας να εστιάσει σε Ντονέτσκ και Λουχάνσκ είναι πιθανό να αποτελεί μια σιωπηρή παραδοχή ότι αγωνίζεται για να διατηρήσει περισσότερους από έναν σημαντικούς άξονες στην προέλαση της» αναφέρει το βρετανικό υπουργείο Άμυνας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης