Τελευταία Νέα
Διεθνή

Bill Gates: Να δοθεί τέλος στο κανονικό κρέας – Πρέπει να τρώμε 100% συνθετικό... και η γεύση του θα φτιάξει

Bill Gates: Να δοθεί τέλος στο κανονικό κρέας – Πρέπει να τρώμε 100% συνθετικό... και η γεύση του θα φτιάξει
Ο Gates είπε επίσης στο Technology Review ότι αναγνωρίζει πως η απαλλαγή από τις αγελάδες θεωρείται ως μια μη δημοφιλής προσέγγιση, αλλά ανέφερε ότι τα οφέλη της φυτικής πρωτεΐνης αξίζει να αλλάξουν για ορισμένες χώρες

«Οι ανεπτυγμένες χώρες, θα πρέπει να στραφούν σε μια εντελώς φυτική διατροφή και να μάθουν να τρέφονται με τεχνητό κρέας» πρότεινε ο Bill Gates για σωθεί... ο πλανήτης.
Συγκεκριμένα, αιτιολογώντας τα όσα ανέφερε, δήλωσε ότι «Η κατανάλωση κρέατος οδηγεί στην κλιματική αλλαγή» και «Οι ανεπτυγμένες χώρες, θα πρέπει να στραφούν σε μια εντελώς φυτική διατροφή μεταστρεφόμενοι στο 100% συνθετικό κρέας».
«Δεν νομίζω ότι οι φτωχότερες χώρες θα τρώνε συνθετικό βόειο κρέας. Νομίζω ότι όλες οι πλούσιες χώρες πρέπει να προσανατολιστούν στο 100% συνθετικό βόειο κρέας»
Μιλώντας στο Technology Review, ο ιδρυτής της Microsoft, Bill Gates, μίλησε για το βιβλίο του «How to Prevent Climate Disaster», αναφέρθηκε στην παύση λήψης ζωικών φυσικών πρωτεινών από τους ανθρώπους λέγοντας μάλιστα «Μπορείς να συνηθίσεις την αλλαγή στη γεύση και με τον καιρό θα έχει καλύτερη γεύση».
«Το Impossible and Beyond έχει έναν οδικό χάρτη, έναν ποιοτικό οδικό χάρτη και έναν οδικό χάρτη κόστους, που τα καθιστά απόλυτα ανταγωνιστικά», είπε ο Gates, αναφερόμενος σε δημοφιλείς εταιρείες παραγωγής κρέατος με βάση τα φυτά.
«Όσον αφορά την κλίμακα σήμερα, δεν αντιπροσωπεύουν το 1% του κρέατος στον κόσμο, αλλά είναι καθ' οδόν».
Ο Gates είπε επίσης στο Technology Review ότι αναγνωρίζει πως η απαλλαγή από τις αγελάδες θεωρείται ως μια μη δημοφιλής προσέγγιση, αλλά ανέφερε ότι τα οφέλη της φυτικής πρωτεΐνης αξίζει να αλλάξουν για ορισμένες χώρες.

www.bankingnews 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης