Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μήνυμα Peskov σε Biden: Οι προσωπικές προσβολές κατά του προέδρου Putin, κλείνουν το «παράθυρο διαλόγου» ΗΠΑ - Ρωσίας

Μήνυμα Peskov σε Biden: Οι προσωπικές προσβολές κατά του προέδρου Putin, κλείνουν το «παράθυρο διαλόγου» ΗΠΑ - Ρωσίας
Oι προσβολές από τον Αμερικανό πρόεδρο εναντίον του Ρώσου ομολόγου του, περιορίζουν το παράθυρο ευκαιρίας για την οικοδόμηση σχέσεων με τις Ηνωμένες Πολιτείες, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου - Είναι περίεργο να ακούς κατηγορίες εναντίον του Putin από τον Biden, ο οποίος ζήτησε τον βομβαρδισμό της Γιουγκοσλαβίας και τη δολοφονία ανθρώπων, τόνισε
Σχετικά Άρθρα
Oι προσβολές από τον Αμερικανό πρόεδρο Joe Biden εναντίον του Ρώσου ομολόγου του Vladimir Putin, περιορίζουν το παράθυρο ευκαιρίας για την οικοδόμηση σχέσεων με τις Ηνωμένες Πολιτείες, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Dmitri Peskov σύμφωνα με το πρακτορείο TASS.
Ο Γραμματέας Τύπου του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας Dmitri Peskov, πιστεύει ότι οι προσωπικές προσβολές του προέδρου των ΗΠΑ Joe Biden στον αρχηγό του ρωσικού κράτους Vladimir Putin περιορίζουν το διάλογο και το παράθυρο ευκαιρίας για τη βελτίωση των σχέσεων μεταξύ Μόσχας και Ουάσιγκτον.
Υπενθυμίζεται ότι σε νεότερες δηλώσεις του ο πρόεδρος των ΗΠΑ αποκάλεσε τον Ρώσο ομόλογό του «χασάπη» κατά την επίσκεψή του στην Πολωνία.
«Είναι περίεργο να ακούς κατηγορίες εναντίον του Putin από τον Biden, ο οποίος ζήτησε τον βομβαρδισμό της Γιουγκοσλαβίας και τη δολοφονία ανθρώπων», δήλωσε εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου.
«Σε τελική ανάλυση, ο ηγέτης του κράτους πρέπει να παραμείνει νηφάλιος», δήλωσε στο TASS ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, σχολιάζοντας τις τακτικές δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου.
"Και, φυσικά, κάθε φορά που τέτοιες προσωπικές προσβολές περιορίζουν το παράθυρο ευκαιρίας για τις διμερείς μας σχέσεις υπό την τρέχουσα κυβέρνηση (ΗΠΑ).
Πρέπει να το γνωρίζουμε αυτό", τόνισε ο Peskov.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης