Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σάλος στην Βρετανία για τον Johnson: Έκανε αστείες γκριμάτσες την ώρα που μιλούσαν για τους νεκρούς του πολέμου

Σάλος στην Βρετανία για τον Johnson: Έκανε αστείες γκριμάτσες την ώρα που μιλούσαν για τους νεκρούς του πολέμου
«Τα «καραγκιοζιλίκια» του μάς ντροπιάζουν ως χώρα. Πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τους Ουκρανούς» αναφέρει η αντιπολίτευση 

Εντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η συμπεριφορά του Βρετανού Πρωθυπουργού, Boris Johnson κατά τη διάρκεια της ομιλίας υπουργού του στο βρετανικό κοινοβούλιο, η οποία αφορούσε τα δεινά που βιώνουν εκατομμύρια Ουκρανοί εξαιτίας του πολέμου.
Καθώς ο Sunak μιλούσε για «γυναικόπαιδα που αποζητούν προστασία κρυμμένα σε υπόγεια», για «πολίτες που πήραν τα όπλα για να υπερασπιστούν μαζί με τους στρατιώτες την πατρίδα και τις οικογένειές τους», ο Βρετανός πρωθυπουργός διακρινόταν ακριβώς από πίσω του να γελάει, κοιτάζοντας κάποια άτομα στα απέναντι έδρανα.

Σε ένα από τα βίντεο το οποία έγινε viral, ο Johnson εμφανίζεται να κάνει και μια αστεία γκριμάτσα σε άγνωστο πρόσωπο.

Σύμφωνα με την Guardian, λίγο νωρίτερα ο Johnson είχε ανάβει στο βήμα για να απαντήσει στα ερωτήματα των Βρετανών βουλευτών, και μετά θέλησε ενδεχομένως να… χαλαρώσει λίγο, επιλέγοντας ωστόσο τη λάθος στιγμή.

Η βουλευτής της αντιπολίτευσης Moran καταδίκασε έντονα τη συμπεριφορά του Βρετανού πρωθυπουργού:
«Όλα είναι αστεία για τον Μπόρις Τζόνσον. Τα «καραγκιοζιλίκια» του μάς ντροπιάζουν ως χώρα. Πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τους Ουκρανούς.
Η γενναιότητά τους είναι το ακριβώς αντίθετο από την παιδιάστικη συμπεριφορά του Τζόνσον».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης