Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δημοσκοπήσεις σοκ: Το 75% των ρώσων υποστηρίζει εισβολή της Ρωσίας στην Πολωνία – Οι εμβολιασμένοι… υπέρ Ουκρανίας

Δημοσκοπήσεις σοκ: Το 75% των ρώσων υποστηρίζει εισβολή της Ρωσίας στην Πολωνία – Οι εμβολιασμένοι… υπέρ Ουκρανίας
Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της δημοσκόπησης επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς πολλών, ότι το αφήγημα του COVID άλλαξε μέσα σε μια νύκτα σε «υποστήριξη της Ουκρανίας» και οι ασυνείδητες μάζες επέδειξαν αμέσως την ιδεολογική τους υποτέλεια

Στην Δύση της προκατάληψης κατά του Putin του ρώσου Προέδρου προπαγανδίζουν ότι οι επιθετικές ενέργειες της Ρωσίας δεν έχουν λαϊκή υποστήριξη.
Με βάση δύο δημοσκοπήσεις προκύπτουν πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα.
1)Δημοσκόπηση στην Ρωσία αναφέρει ότι το 75% των ρώσων υποστηρίζει εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.
2)Δημοσκόπηση στον Καναδά υποστηρίζει ότι οι εμβολιασμένοι είναι υπέρ της Ουκρανίας και υπέρ του Γ΄ Παγκοσμίου Πολέμου…

Τι πιστεύουν οι πολίτες σε Ρωσία και ΗΠΑ;

Μια νέα δημοσκόπηση διαπιστώνει ότι περίπου το 75% των Ρώσων θα υποστήριζαν μια εισβολή στην Πολωνία, ενώ ένας σημαντικός αριθμός θα ενέκρινε επίσης τη χρήση πυρηνικών όπλων.
Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης υπογραμμίζουν πώς, σε αντίθεση με την προπαγάνδα στη Δύση, οι ενέργειες του Putin στην Ουκρανία απολαμβάνουν υψηλό επίπεδο λαϊκής υποστήριξης μεταξύ των ρώσων.
Η έρευνα διεξήχθη από Ουκρανούς κοινωνιολόγους της Active Group μεταξύ 11 και 14 Μαρτίου και έχει περιθώριο λάθους μεταξύ 0,95% και 2,5%.
«Ένα χαρακτηριστικό αυτού του έργου ήταν ότι οι κλήσεις πραγματοποιήθηκαν χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Viber και οι συνεντεύξεις δεν εμφανίστηκαν λέγοντας ότι καλούσαν από την Ουκρανία.
Ταυτόχρονα, χρησιμοποιούσαν προσωρινούς αριθμούς για κλήσεις (οι αριθμοί αγοράστηκαν μέσω πωλήσεων εικονικών αριθμών)», ανέφερε η ομάδα.
Συνολικά, ένα τεράστιο ποσοστό 86,6% των Ρώσων θα υποστήριζε κάποια μορφής επίθεσης σε μια χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ το 75,5% υποστηρίζει μια ένοπλη εισβολή σε άλλη χώρα.
Όταν ρωτήθηκαν σε ποιο κράτος θα ήθελαν να εισβάλει η Ρωσία, το 75,5% ανέφερε την Πολωνία, ενώ το 41% ανέφερε ότι οι χώρες της Βαλτικής Εσθονία, η Λιθουανία, η Λετονία θα έπρεπε να είναι στόχος και το 39,6% υποστήριξαν ότι η Ρωσία πρέπει να εισβάλλει στην Βουλγαρία, την Τσεχία, την Σλοβακία και Ουγγαρία.
Στο ερώτημα εάν η Ρωσία θα πρέπει να χρησιμοποιήσει το πυρηνικό της οπλοστάσιο, το 40,3% θεωρεί μια πυρηνική επίθεση απολύτως αποδεκτή ενώ το 34,3% θα υποστήριζε μια πυρηνική επίθεση σε άλλη χώρα σε κάποιο βαθμό.
Συνολικά, μόνο το 25,5% των Ρώσων έχει αρνητική άποψη για τη χρήση πυρηνικών όπλων.
Αν και τα νούμερα μπορεί να φαίνονται ανησυχητικά, ένας ανησυχητικά υψηλός αριθμός Αμερικανών φαίνεται επίσης διατεθειμένος να διακινδυνεύσει να πυροδοτήσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο για να βοηθήσει την Ουκρανία.
Το 35% σε δημοσκόπηση της Pew δήλωσαν ότι θα ήταν ικανοποιημένοι να ρισκάρουν τον πυρηνικό Αρμαγεδδών για να αντιμετωπίσουν τη Ρωσία που εισέβαλλε στην Ουκρανία.

Οι εμβολιασμένοι υπέρ της Ουκρανίας και υπέρ ενός 3ου Παγκοσμίου πολέμου

Μια νέα δημοσκόπηση διαπιστώνει ότι τα εμβολιασμένα άτομα είναι πολύ πιο πιθανό να υποστηρίξουν τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο για την Ουκρανία υποστηρίζοντας επιθετικά μέτρα κατά της Ρωσίας, ενώ τα μη εμβολιασμένα άτομα είναι πιο πιθανό να υποστηρίξουν τα διπλωματικά μέτρα.
Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από την εταιρία EKOS και δημοσίευσε το Toronto Star.

Οι Καναδοί που εμβολιάστηκαν με «τρεις ή περισσότερες δόσεις» υποστήριξαν μαζικά την επέκταση των κυρώσεων (86%), την κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων των Ρώσων (85%), τη διακοπή των αποστολών ρωσικού πετρελαίου (81%) και την αποστολή πρόσθετου στρατιωτικού εξοπλισμού στην Ουκρανία (82%).
Πάνω από το μισό (52%) υποστήριξε την υποστήριξη της Ουκρανίας με μαχητικά αεροσκάφη.

Από την άλλη πλευρά, οι ανεμβολίαστοι Καναδοί ήταν πολύ λιγότερο πιθανό να υποστηρίξουν μέτρα που θα βοηθούσαν στην κλιμάκωση της σύγκρουσης.
Πράγματι, η πλειονότητα των μη εμβολιασμένων (52%) δεν υποστηρίζει κανένα από τα μέτρα που έχουν ληφθεί.

«Η συντριπτική πλειοψηφία των ανεμβολίαστων πιθανότατα θα έλεγε «χρησιμοποιήστε διπλωματία» εάν υπήρχε αυτή η επιλογή.
Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της δημοσκόπησης επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς πολλών, ότι το αφήγημα του COVID άλλαξε μέσα σε μια νύκτα σε «υποστήριξη της Ουκρανίας» και οι ασυνείδητες μάζες επέδειξαν αμέσως την ιδεολογική τους υποτέλεια.
Με βάση κοινωνιολόγους πολλοί άνθρωποι είναι εθισμένοι να αποδέχονται τα πάντα και ο εθισμός αυτός χρήζει μεγάλης προσοχής καθώς μετατρέπει τους ελεύθερους ανθρώπους σε άβουλα πιόνια.
website.png

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης