Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι δισεκατομμυριούχοι του Bloomberg «συστήνουν»: Να τρώτε... φακές αντί κρέατος για να αντιμετωπιστεί ο πληθωρισμός

Οι δισεκατομμυριούχοι του Bloomberg «συστήνουν»: Να τρώτε... φακές αντί κρέατος για να αντιμετωπιστεί ο πληθωρισμός
Το άρθρο πρότεινε επίσης ότι οι Αμερικανοί πρέπει να ξεχάσουν να προσπαθήσουν να σώσουν τη ζωή του αγαπημένου τους σκύλου εάν χτυπηθεί από καρκίνο
Το παγκόσμιας εμβέλειας ειδησεογραφικό δίκτυο Bloomberg, που σημειωτέον ανήκει σε δισεκατομμυριούχους, αναφέρει σε πρόσφατο άρθρο του ότι οι Αμερικανοί  για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τον αυξανόμενο πληθωρισμό θα πρέπει να τρώνε... φακές αντί κρέατος και να εξοικονομήσουν χρήματα από τις εξετάσεις που δαπανούν σε κτηνιάτρους για τα κατοικίδια τους... αφήνοντας τα ουσιαστικά να πεθάνουν.
Ειδικότερα, το άρθρο, με τίτλο «Ο πληθωρισμός τσιμπάει περισσότερο εάν κερδίζετε λιγότερα από 300 χιλιάδες δολάρια. Δείτε πως θα τα καταφέρετε», ενώ προτρέπει τους Αμερικανούς να εξετάσουν το ενδεχόμενο να εγκαταλείψουν τα αυτοκίνητά τους και να χρησιμοποιήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς.
Ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι μεν ένας από τους λόγους που ευθύνονται για την εκτίναξη του πληθωρισμού και των τιμών στα τρόφιμα, αλλά το γεγονός ότι αυτό ήδη συνέβαινε μήνες πριν από την κυβέρνηση Biden.
«Αν και ο ουρανίσκος σας μπορεί να μην είναι συνηθισμένος σε αυτό, τα νόστιμα υποκατάστατα κρέατος περιλαμβάνουν λαχανικά (όπου οι τιμές είναι λίγο πάνω από 4%, ή φακές και φασόλια, που είναι περίπου 9%). Είναι ένας πιο αποτελεσματικός, πιο υγιεινός και φθηνότερος τρόπος για να πάρετε θερμίδες», αναφέρει το άρθρο.
Λοιπόν, τουλάχιστον δεν πρότειναν στους Αμερικανούς να τρώνε ζωύφια ή να πίνουν λύματα, κάτι που προτείνει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.
http://www.informationliberation.com/files/eat-bugs-drink-sewage-world-economic-forum.jpg
Πριν από την Ημέρα των Ευχαριστιών, η Fed του St. Louis προέτρεψε επίσης επίσης τους καταναλωτές να ανταλλάξουν τη γαλοπούλα με «δείπνα με βάση τη σόγια».
Ο Διεθνής Οργανισμός Ενέργειας (ΙΕΑ) προτείνει επίσης τη μείωση των ταχυτήτων στους αυτοκινητόδρομους, ώστε οι πολίτες να εξοικονομήσουν χρήματα από το αυξανόμενο κόστος του φυσικού αερίου.
Το άρθρο πρότεινε επίσης ότι οι Αμερικανοί πρέπει να ξεχάσουν να προσπαθήσουν να σώσουν τη ζωή του αγαπημένου τους σκύλου εάν χτυπηθεί από καρκίνο.
«Αν είστε ένας από τους πολλούς Αμερικανούς που έγιναν νέος ιδιοκτήτης κατοικίδιων ζώων κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ίσως θελήσετε να ξανασκεφτείτε αυτές τις δαπανηρές ιατρικές ανάγκες για κατοικίδια.
Μπορεί να ακούγεται σκληρό, αλλά οι ερευνητές στην πραγματικότητα δεν συνιστούν χημειοθεραπεία με κατοικίδια - η οποία μπορεί να κοστίσει έως και 10.000 δολάρια - για ηθικούς λόγους». 

unnamed_2_5.jpg

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης