Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Beckham παραχώρησε το instagram του σε Ουκρανή γιατρό που βοηθάει γυναίκες να γεννήσουν στο Χάρκοβο

Ο Beckham παραχώρησε το instagram του σε Ουκρανή γιατρό που βοηθάει γυναίκες να γεννήσουν στο Χάρκοβο
Ο 46χρονος πρώην μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Ρεάλ Μαδρίτης και νυν συνιδιοκτήτης της αμερικανικής ομάδας Ίντερ Μαϊάμι, είπε στους 71,6 εκατομμύρια ακολούθους του στο Instagram να δουν το προφίλ του για να δουν τη δουλειά της Ιρίνα, μιας αναισθησιολόγου της ομάδας της εν μέσω πολέμου

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ παρέδωσε τον λογαριασμό του στο Instagram  σε μια γιατρό που βοηθάει γυναίκες να γεννήσουν στην πόλη Χάρκοβο της ανατολικής Ουκρανίας που από την αρχή του πολέμου έχει δεχθεί ανελέητο σφυροκόπημα από τις ρωσικές δυνάμεις.
"Παρακαλώ δώστε ό,τι μπορείτε" έγραψε στο μήνυμά του στο Instagram
"Σήμερα παραδίδω τους λογαριασμούς μου στα κοινωνικά μου δίκτυα στην Ιρίνα, επικεφαλής του Περιφερειακού Περιγεννητικού Ελέγχου στο Χάρκοβο της Ουκρανίας όπου βοηθά μητέρες να γεννήσουν.
Πηγαίνετε στις ιστορίες μου για να μάθετε περισσότερα για την εκπληκτική δουλειά που κάνει η Ιρίνα και οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας σαν αυτήν για να σώσουν ζωές στην Ουκρανία.
Παρακαλώ δώστε ό,τι μπορείτε για να υποστηρίξετε τη @UNICEF και ανθρώπους όπως η Ιρίνα χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο δωρεάς στο βιογραφικό μου".
Ο Μπέκαμ, ο 46χρονος πρώην μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Ρεάλ Μαδρίτης και νυν συνιδιοκτήτης της αμερικανικής ομάδας Ίντερ Μαϊάμι, είπε στους 71,6 εκατομμύρια ακολούθους του στο Instagram να δουν το προφίλ του για να δουν τη δουλειά της Ιρίνα, μιας αναισθησιολόγου της ομάδας της εν μέσω πολέμου.
Ο Μπέκαμ, πρεσβευτής καλής θέλησης της UNICEF για τα παιδιά, δημοσίευσε ένα βίντεο και κάλεσε τους οπαδούς του να υποστηρίξουν το έργο της οργάνωσης στην Ουκρανία.
Η Ιρίνα, επικεφαλής του Περιφερειακού Κέντρου Περιγεννητικού Ελέγχου, δημοσίευσε βίντεο από ένα υπόγειο όπου είπε ότι οι έγκυες και οι μητέρες εκκενώθηκαν την πρώτη ημέρα της εισβολής της Ρωσίας.
Μοιράστηκε επίσης εικόνες νεογέννητων μωρών που εξαρτώνται από γεννήτριες οξυγόνου, τις οποίες δώρισε η UNICEF.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης