Τελευταία Νέα
Διεθνή

Formula 1: Εμφατική νίκη της Ferrari μετά από 46 αγώνες – 5+1 πράγματα που μάθαμε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος! (video)

tags :
Formula 1: Εμφατική νίκη της Ferrari μετά από 46 αγώνες – 5+1 πράγματα που μάθαμε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος! (video)
Μετά από 3,5 μήνες που οι φίλοι της Formula 1… αναλώθηκαν σε θεωρίες συνομωσίας για τα όσα έγιναν στο Άμπου Ντάμπι, ήρθε η στιγμή να ασχοληθούμε και πάλι με τη δράση και αυτή ήταν εντυπωσιακή στην πρεμιέρα της νέας εποχής του σπορ. Πάμε να δούμε τι ξεχωρίσαμε από τον αγώνα στο Μπαχρέιν.

Επιστροφή στις νίκες για τη Ferrari μετά από 910 ημέρες

Η πιο επιτυχημένη ομάδα στην ιστορία της Formula 1 χρειάστηκε να περιμένει 46 ολόκληρους αγώνες για να πανηγυρίσει μία νίκη. Και η νίκη αυτή ήρθε με εμφατικό τρόπο αφού ο Λεκλέρ οδήγησε την κούρσα σε όλο τον αγώνα και είδε στο τέλος τον teammate του, Κάρλος Σάινθ, να τον πλασιώνει στο βάθρο. Το 1-2 της Scuderia δεν ήρθε τυχαία αφού από την περυσινή σεζόν όλοι οι άνθρωποι της ομάδας είχαν επικεντρωθεί στο μονοθέσιο του 2022. Και κάποιος θα πει ότι αυτό ήταν μία λογική κίνηση αφού δεν θα μπορούσαν πέρυσι να απειλήσουν τις Red Bull και Mercedes. Κι όμως δεν είναι καθόλου απλό για μία ομάδα που έχει τους περισσότερους φιλάθλους στη Formula 1, να παρατήσει μία ολόκληρη σεζόν μόνο και μόνο για να έχει αυξημένες πιθανότητες να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο.

Διαβάστε περισσότερα στο BNSports

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης