Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ποιος είναι ο Ινδός διεκδικητής της Chelsea και ιδιοκτήτης των Sacramento Kings στο ΝΒΑ

Ποιος είναι ο Ινδός διεκδικητής της Chelsea και ιδιοκτήτης των Sacramento Kings στο ΝΒΑ

Ο Josh Harris, συνιδρυτής της Apollo Global Management, και Martin Broughton, πρώην πρόεδρος της British Airways και της ποδοσφαιρικής ομάδας, Liverpool, έχουν καταθέσει προσφορά για την Chelsea

Σχετικά Άρθρα

Στην κοινοπραξία με επικεφαλής τους Josh Harris και Martin Broughton η οποία έχει υποβάλλει προσφορά για την εξαγορά της ποδοσφαιρικής ομάδες της Premier League και ιδιοκτησίας του Ρώσου ολιγάρχη Roman Abramovich, εντάχθηκε ο επιχειρηματίας από την Ινδία, Vivek Ranadive όπως αναφέρει το Bloomberg, επικαλούμενο πηγές που εμπλέκονται στο κυοφορουμενο deal, την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022.

Η κατάθεση των προσφορών


Ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος έχει βάλει πωλητήριο στην Chelsea καθώς μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, η βρετανική κυβέρνηση του επέβαλε εκτεταμένες κυρώσεις για τους δεσμούς του με το καθεστώς του προέδρου Vladimir Putin. Υπενθυμίζεται ότι οι προσφορές για τον σύλλογο έληξαν την περασμένη Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022.

Ο ανταγωνισμός

Ο Josh Harris, συνιδρυτής της Apollo Global Management, και Martin Broughton, πρώην πρόεδρος της British Airways και της ποδοσφαιρικής ομάδας, Liverpool, έχουν καταθέσει προσφορά για την Chelsea, μία από τις πολλές που έχουν κατατεθεί για τον σύλλογο, ο οποίος είναι ένα από τα πιο πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Μυστικότητα

Ο Ranadive , ο οποίος είναι συνιδιοκτήτης της ομάδας μπάσκετ του ΝΒΑ, Sacramento Kings, συμφώνησε να στηρίξει την πρόταση για την ομάδα του δυτικού Λονδίνου, σύμφωνα με την πηγή, η οποία ζήτησε να μην κατονομαστεί διότι οι πληροφορίες είναι εμπιστευτικές.
Για την ανάμειξη του Ινδού επιχειρηματία έκανε αναφορά και το τηλεοπτικό δίκτυο Sky News.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης