Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γαμπρός για 3η φορά ο Berlusconi - Παντρεύεται...32χρονη βουλευτή του κόμματος του

Γαμπρός για 3η φορά ο Berlusconi - Παντρεύεται...32χρονη βουλευτή του κόμματος του
Ο στενός φίλος του Putin, όπως σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα «Bild», αρχικά σκέφθηκε να αναβάλει το γάμο του με τη Μάρτα, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία

Γαμπρός θα ντυθεί για τρίτη φορά ο Silvio Berlusconi, με τη γερμανική εφημερίδα «Bild» να αποκαλύπτει ότι αύριο ο «Καβαλιέρε» θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του, Μάρτα Φασίνα.
Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας δεν δίνει σημασία στις κακές γλώσσες, που λένε ότι η ξανθιά καλλονή θα μπορούσε να είναι εγγονή του, αφού η διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει είναι 53 ολόκληρα χρόνια.
Πρόσφατα, ο 85χρονος Berlusconi είχε ανεβάσει στα social media φωτογραφίες της 32χρονης αγαπημένης του, που είναι βουλευτής του κόμματός του, «Forza Italia».
Προτού κατέβει στην πολιτική, η Μάρτα εργάστηκε στο γραφείο Τύπου της ποδοσφαιρικής ομάδας της Μίλαν, και φαίνεται πως τους έφερε σε επαφή ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Μίλαν και γερουσιαστής του κόμματος «Forza Italia».
Ο στενός φίλος του Putin, όπως σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα «Bild», αρχικά σκέφθηκε να αναβάλει το γάμο του με τη Μάρτα, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.
Ωστόσο, δεν ήθελε να στενοχωρήσει την εκλεκτή της καρδιάς του.
Ο γάμος τους θα γίνει σε κλειστό κύκλο, με συνολικά 60 εκλεκτούς καλεσμένους: Συγγενείς, φίλους και πολιτικούς. Ωστόσο, δεν είναι γνωστό εάν στην αυριανή τελετή θα παραστούν τα πέντε παιδιά του γαμπρού, που αντιτίθενται σε αυτό τον γάμο -και μάλιστα, σ' έναν γάμο εν καιρώ πολέμου.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης