Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τι συμβαίνει με τον Putin; Βίντεο τον δείχνουν να κουτσαίνει λίγο πριν διακοπεί η αιφνιδίως η ομιλία του στην τηλεόραση

Τι συμβαίνει με τον Putin; Βίντεο τον δείχνουν να κουτσαίνει λίγο πριν διακοπεί η αιφνιδίως η ομιλία του στην τηλεόραση
Η live μετάδοση της ομιλίας του Ρώσου προέδρου διεκόπη ανεξήγητα με την κρατική τηλεόραση να προβάλει εικόνες με πατριωτικά εμβατήρια και τραγούδια που είχαν προβληθεί νωρίτερα στην εκδήλωση

Πέπλο μυστηρίου επικρατεί γύρω από την αιφνίδια διακοπή της ομιλίας του Vladimir Putin, στο στάδιο Λουζνίκι της Μόσχας, όπου γιορτάστηκε η 8η επέτειος από την ενσωμάτωση της Κριμαίας στη Ρωσική Ομοσπονδία.
Η live μετάδοση της ομιλίας του Ρώσου προέδρου διεκόπη ανεξήγητα με την κρατική τηλεόραση να προβάλει εικόνες με πατριωτικά εμβατήρια και τραγούδια που είχαν προβληθεί νωρίτερα στην εκδήλωση.
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνουυποστήριξε πως η διακοπή οφείλεται σε «τεχνικό σφάλμα διακομιστή», με αρκετούς χρήστες στο Twitter που παρακολουθούσαν μέσα από το στάδιο τον Putin, να τονίζουν πως μόνο ένα λεπτό της ομιλίας του δεν προβλήθηκε.

 

ΒΙΝΤΕΟ τον δείχνουν να κουτσαίνει

Άλλοι χρήστες του twitter παρατήρησαν πως κατά την αποχώρησή του από το στάδιο, ο Putin, φαίνεται να κουτσαίνει, με αποτέλεσμα να φουντώνουν οι φήμες για την κατάσταση της υγείας του Ρώσου προέδρου.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης