Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βουλή της Ουκρανίας: Ευχαριστούμε την Ελλάδα για την απόφαση ανοικοδόμησης του μαιευτηρίου στη Μαριούπολη

Βουλή της Ουκρανίας: Ευχαριστούμε την Ελλάδα για την απόφαση ανοικοδόμησης του μαιευτηρίου στη Μαριούπολη
Την ανοικοδόμηση του μαιευτηρίου στη Μαριούπολη, που βομβαρδίστηκε από τις ρωσικές δυνάμεις, είναι έτοιμη να αναλάβει η Ελλάδα ανέφερε σε ανάρτηση του νωρίτερα, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης

Με ανάρτησή της στον επίσημο λογαριασμό της στο Τwitter η βουλή της Ουκρανίας ευχαριστεί την Ελλάδα για την απόφασή της να προχωρήσει στην ανοικοδόμηση του μαιευτηρίου στη Μαριούπολη.

«Thank you for your support!» (Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας!), αναφέρει, παραθέτοντας τη σχετική ανάρτηση του πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη με την οποία γνωστοποιεί ότι:
«Η Ελλάδα είναι έτοιμη να ξαναχτίσει το μαιευτήριο στη Μαριούπολη, το κέντρο της ελληνικής μειονότητας στην Ουκρανία, μιας πόλης που είναι μέσα στην καρδιά μας και σύμβολο της βαρβαρότητας του πολέμου».

Η ανάρτηση Μητσοτάκη

Την ανοικοδόμηση του μαιευτηρίου στη Μαριούπολη, που βομβαρδίστηκε από τις ρωσικές δυνάμεις, είναι έτοιμη να αναλάβει η Ελλάδα ανέφερε σε ανάρτηση του νωρίτερα, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε με θερμά λόγια στη Μαριούπολη, που αποτελεί κέντρο της ελληνικής μειονότητας στην Ουκρανία αλλά και «σύμβολο της βαρβαρότητας του πολέμου» όπως έγραψε χαρακτηριστικά.


www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης