Τελευταία Νέα
Διεθνή

Donald Trump: Ο Putin έχει αλλάξει πολύ - Έμεινα έκπληκτος, νόμιζα ότι διαπραγματευόταν

Donald Trump: Ο Putin έχει αλλάξει πολύ - Έμεινα έκπληκτος, νόμιζα ότι διαπραγματευόταν
Ο Trump, ο οποίος φαινόταν να είχε αναπτύξει μια στενή σχέση συνεργασίας με τη Μόσχα κατά τη διάρκεια της προεδρίας του, υπογράμμισε ότι ο Ρώσος πρόεδρος δεν ήταν ο ίδιος από την τελευταία φορά που οι δύο πολιτικοί άνδρες είχαν συνεργαστεί

Ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump δήλωσε ότι ο Ρώσος ηγέτης Putin έχει «αλλάξει πολύ».
Σε συνέντευξή στο αμερικανικό δίκτυο «Washington Examiner», ο Trump δήλωσε ότι παρεξήγησε τις προθέσεις του Putin βλέποντάς τον να στέλνει στρατεύματα στα σύνορα με την Ουκρανία.
Ο Trump είπε πως, νόμιζε ότι ο Putin προσπαθούσε με αυτόν τον τρόπο να «διαπραγματευτεί» και εξεπλάγη όταν εισέβαλε στην Ουκρανία.
Υποστήριξε επίσης ότι ο Putin έχει «αλλάξει πολύ» και πιστεύει ότι η Ρωσία δεν θα είχε εισβάλει στην Ουκρανία αν ο Trump ήταν ακόμη στο Λευκό Οίκο.
«Είμαι έκπληκτος. Νόμιζα ότι διαπραγματευόταν όταν έστειλε τα στρατεύματά του στα σύνορα της Ουκρανίας. Νόμιζα ότι διαπραγματευόταν», είπε χθες στη διάρκεια τηλεφωνικής του συνέντευξης στην « Washington Examiner» από το κτήμα του στο Μαρ-α-Λάγκο. «Νόμιζα ότι ήταν ένας δύσκολος αλλά ένας έξυπνος τρόπος διαπραγμάτευσης», πρόσθεσε.
Ο Trump, ο οποίος φαινόταν να είχε αναπτύξει μια στενή σχέση συνεργασίας με τη Μόσχα κατά τη διάρκεια της προεδρίας του, υπογράμμισε ότι ο Ρώσος πρόεδρος δεν ήταν ο ίδιος από την τελευταία φορά που οι δύο πολιτικοί άνδρες είχαν συνεργαστεί. «Νομίζω ότι ο Putin έχει αλλάξει. Είναι πολύ λυπηρό για τον κόσμο. Έχει αλλάξει πολύ», τόνισε ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος.
«Ήμουν πολύ, πολύ σκληρός με τον Putin.
«Ταυτόχρονα, τα πήγαινα πολύ καλά μαζί του. Αλλά τα πήγαινα πολύ καλά με τους περισσότερους ξένους ηγέτες», πρόσθεσε ο τέως Αμερικανός πρόεδρος.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης