Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πόλεμος Elon Musk - Τσετσένου αρχηγού: «Θα σε πλακώσει στο ξύλο ο Putin» - Τον είπε θηλυπρεπή

Πόλεμος Elon Musk - Τσετσένου αρχηγού: «Θα σε πλακώσει στο ξύλο ο Putin» - Τον είπε θηλυπρεπή
Ο Musk άλλαξε το όνομά του στο twitter ως «Elona»
Η «διαμάχη» ανάμεσα στον Mr Tesla, Elon Musk και του Putin φαίνεται να παίρνει άλλες διαστάσεις καθώς στο θέμα ενεπλάκη και ο Τσετσένος ηγέτης.
Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας προκάλεσε πριν μερικές ημέρες τον Ρώσο πρόεδρο σε «μονομαχία» και τώρα ήρθε αντίδραση από τη «ρωσική» πλευρά.
Ο λόγος για τον Ramzan Kadyrov, τον ισχυρό άνδρα της Τσετσενίας, της συντηρητικής δημοκρατίας του Καυκάσου .
Ο Kadyrov έκανε μια ανάρτηση στο Telegram για να προειδοποιήσει τον επικεφαλής της SpaceX.
«Elon Musk, μια συμβουλή. Μην συγκρίνεις τη δύναμή σου με εκείνη του Putin. Βρίσκεστε σε δύο εντελώς διαφορετικές κατηγορίες».
 
 
 

Ο πολέμαρχος της Τσετσενίας είπε ότι ο Ρώσος πρόεδρος «θα πλακώσει στο ξύλο, έναν πολύ πιο αδύναμο αντίπαλο».
Ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί, ο Τσετσένος ηγέτης συνέχισε λέγοντας ότι ο Μασκ θα πρέπει να... φουσκώσει τους μύες του για να μετατραπεί από τον θηλυπρεπή Έλονα στον βίαιο Elon που πρέπει να είναι για να πολεμήσει τον Putin. 
Αργότερα απαρίθμησε σαρκαστικά ακαδημίες εκπαίδευσης στην Τσετσενική Δημοκρατία όπου ο Musk θα μπορούσε να υποβληθεί σε εκπαίδευση πυροβόλων όπλων και μάχης
.
«Θα επιστρέψει από τη Δημοκρατία της Τσετσενίας ως ένα εντελώς διαφορετικό άτομο, η Elona, δηλαδή ο Elon», είπε ο Καντίροφ τελειώνοντας την επίθεσή του στο αφεντικό της Tesla.
 

Ο Musk, με ένα tweet, ευχαρίστησε τον Τσετσένο ηγέτη για την προσφορά του και ανέφερε ότι μια τέτοια εκπαίδευση θα του έδινε πολύ μεγάλο πλεονέκτημα έναντι του Putin. Ο ίδιος ανέφερε επίσης ότι αν ο Putin φοβόταν να πολεμήσει, θα χρησιμοποιούσε μόνο το αριστερό του χέρι «και δεν είμαι καν αριστερόχειρας», γράφει.
 

Μάλιστα, ο Musk άλλαξε το όνομά του στο twitter ως «Elona», το όνομα που χρησιμοποίησε για εκείνον ο Καντίροφ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης