Τελευταία Νέα
Διεθνή

Από Τελ Αβίβ προς Κωνσταντινούπολη το ιδιωτικό αεροσκάφος του Abramovich

Από Τελ Αβίβ προς Κωνσταντινούπολη το ιδιωτικό αεροσκάφος του Abramovich

Δεν επιβεβαιώνεται αν ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος, που έχει και ισραηλινή και πορτογαλική υπηκοότητα, βρίσκεται εντός του αεροσκάφους

Σχετικά Άρθρα

Το αεροσκάφος του Ρώσου μεγιστάνα Roman Abramovich έφυγε από το Ισραήλ με προορισμό την Κωνσταντινούπολη, καθώς επιταχύνονται διεθνώς οι κινήσεις παγώματος των περιουσιακών στοιχείων των Ρώσων ολιγαρχών που έχουν μπει στη «μαύρη λίστα» με τις κυρώσεις της Δύσης.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters «ένα αεροπλάνο που χρησιμοποιούσε ο Abramovich πέταξε από τη Μόσχα προς το αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Τελ Αβίβ την Κυριακή».
Ο ιστότοπος παρακολούθησης πτήσεων Radarbox ανέφερε ότι το αεροπλάνο, με τον αριθμό ουράς LX-RAY, απογειώθηκε από το Μπεν Γκουριόν με την Κωνσταντινούπολη να επισημαίνεται ως προορισμός.
Οι ισραηλινοί περιορισμοί που επιβλήθηκαν στα ιδιωτικά τζετ προέβλεπαν ότι αυτό δεν μπορούσε να παραμείνει στο έδαφος για περισσότερες από 24 ώρες.
Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες του Reuters, ο Abramovich, που έχει και ισραηλινή και πορτογαλική υπηκοότητα, βρίσκεται στο αεροπλάνο, καθώς δημοσιοποιήθηκε νωρίτερα φωτογραφία του από το VIP Lounge του αεροδρομίου στο Τελ Αβίβ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης