Τελευταία Νέα
Διεθνή

Bayer: Παύση δαπανών και εργασιών σε Ρωσία και Ουκρανία

Bayer: Παύση δαπανών και εργασιών σε Ρωσία και Ουκρανία
Σε παύση επίσης των επενδυτικών της πρότζεκτ, καθώς και της διερεύνησης νέων επιχειρηματικών ευκαιριών προβαίνει η Bayer
Σχετικά Άρθρα

Σε στάση των δαπανών της για προωθητικές ενέργειες και διαφήμιση στη ρωσική επικράτεια, αλλά και επί ουκρανικού εδάφους, προχωρά ο πολυεθνικός φαρμακευτικός κολοσσός της Bayer, ως αντίδραση στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.
Σε παύση επίσης των επενδυτικών της πρότζεκτ, καθώς και της διερεύνησης νέων επιχειρηματικών ευκαιριών προβαίνει η Bayer, στο πλαίσιο της ίδιας στρατηγικής της απόφασης.

«Δίπλα στον λαό της Ουκρανίας»

Στη σχετική ανακοίνωση του κορυφαίου επιχειρηματικού ομίλου, που χαρακτηρίζεται από μια ιδιαίτερα συναισθηματική τοποθέτηση για τις εξελίξεις στην περιοχή, αναφέρεται συγκεκριμένα: «Οι καρδιές μας πονούν και βλέπουμε τη συντριβή και τον θάνατο να επηρεάζουν αθώους πολίτες, συμπεριλαμβανομένων παιδιά. Εκατοντάδες άνθρωποι έχουν σκοτωθεί ή τραυματιστεί, χιλιάδες έχουν εγκαταλείψει τη χώρα… Στεκόμαστε δίπλα στους ανθρώπους της Ουκρανίας οι οποίοι μπορούν να υπολογίζουν πλήρως στην αλληλεγγύη και την υποστήριξή μας».
Η Bayer θέτει σε προτεραιότητα την ασφάλεια των 700 συνεργατών της στην Ουκρανία και δηλώνει ότι θα συνεχίσει να τους παρέχει οικονομική και ανθρωπιστική βοήθεια.

Οι επιχειρηματικές συνέπειες

«Έχουμε ακούσει επίσης τις φωνές που καλούσαν σε πλήρη παύση των παραδόσεων όλων των προϊόντων μας σε Ρωσία και Ουκρανία», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Bayer, ωστόσο ο όμιλος πιστός στα ανθρωπιστικά ιδεώδη, αποφάσισε να σταματήσει μόνο τις διαφημιστικές και προωθητικές ενέργειες και στις δύο χώρες, καθώς και τα επενδυτικά κεφάλαια που προορίζονται για επιχειρηματικά πρότζεκτ, καθώς και οποιεσδήποτε άλλες ενέργειες διερεύνησης επιχειρηματικών ευκαιριών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης