Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νέα αύξηση τιμών ανακοίνωσε το Netflix, τι θα γίνει στην Ελλάδα με την συνδρομή

Νέα αύξηση τιμών ανακοίνωσε το Netflix, τι θα γίνει στην Ελλάδα με την συνδρομή
Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια ενημέρωση, για το αν θα αυξηθούν οι τιμές των συνδρομητών στην Ελλάδα

Την αύξηση των τιμών στο Ηνωμένο Βασίλειο, ανακοίνωσε το Netflix για τους συνδρομητές του και εύλογα έχει ξεσπάσει ανησυχία και στην Ελλάδα, καθώς πολλοί φοβούνται ότι αργά ή γρήγορα, η συνδρομητική πλατφόρμα θα αυξήσει τις τιμές της και στη χώρα μας.
Το Netflix λοιπόν, μέσω επίσημης ανακοίνωσης, γνωστοποίησε ότι η μηνιαία συνδρομή αυξάνεται.
Έτσι λοιπόν, η βασική συνδρομή (basic) αυξάνεται κατά 1 λίρα (1.19 σε ευρώ) και πηγαίνει στις 6.99 λίρες (8.33 ευρώ), η Standard πηγαίνει στις 10.99 λίρες (13.10 ευρώ), ενώ η Premium αυξάνεται κατά 2 λίρες (2.38 ευρώ) και φτάνει στις 15.99 λίρες (19.05 ευρώ).
Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε: «Πάντα επικεντρωνόμασταν στο να παρέχουμε στα μέλη μας, ποιότητα και αξία για τη συμμετοχή τους στην πλατφόρμα μας.
Οι ενημερωμένες τιμές μας, αντικατοπτρίζουν την επένδυση που έχουμε κάνει στην υπηρεσία και τον κατάλογό μας και οι οποίες θα μας επιτρέψουν, να συνεχίσουμε να παράγουμε τις σειρές, τα ντοκιμαντέρ και τις ταινίες που αγαπούν τα μέλη μας, καθώς επίσης και να επενδύουμε στο ταλέντο και τη δημιουργική βιομηχανία».
Συμπλήρωσε μάλιστα λέγοντας:
«Προσφέρουμε τη δυνατότητα, τα μέλη να μπορούν να επιλέξουν την τιμή που τους ταιριάζει καλύτερα».
Η αύξηση θα γίνει άμεσα για όλα τα νέα μέλη στο Ηνωμένο Βασίλειο ενώ τα υπάρχοντα μέλη θα λάβουν ένα email, 30 ημέρες πριν τεθούν σε ισχύ, οι νέες τιμές.
Η Netflix προμοτάρει ήδη την «ταινία της χρονιάς» και αναφέρεται στο «The Adam Project», το οποίο δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Ryan Reynolds μαζί με τους πρωταγωνιστές της Marvel, Zoe Saldana και Mark Ruffalo.
Ο Reynolds υποδύεται έναν χρονοταξιδιώτη που «πέφτει» στο παρελθόν προσπαθώντας να σώσει το μέλλον.
Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια ενημέρωση, για το αν θα αυξηθούν οι τιμές των συνδρομητών στην Ελλάδα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης