Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πρωτοφανές: Η Tesla δίνει στους Ουκρανούς υπαλλήλους της τρεις μισθούς, αν πολεμήσουν για τη χώρα τους

Πρωτοφανές: Η Tesla δίνει στους Ουκρανούς υπαλλήλους της τρεις μισθούς, αν πολεμήσουν για τη χώρα τους
Τρεις μισθούς δίνει η Τesla σε όποιον Ουκρανό υπάλληλό της πολεμήσει για τη χώρα του...
Οι Ουκρανοί εργαζόμενοι της Tesla που εργάζονται σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική καλούνται να επιστρέψουν στη χώρα τους με δέλεαρ τρία μηνιάτικα, σύμφωνα με ένα e-mail που έστειλε η αυτοκινητοβιομηχανία τη Δευτέρα 7 Μαρτίου.
Μετά από τρεις μήνες, δε, η Tesla θα επαναξιολογήσει τον πόλεμο Ρωσίας - Ουκρανίας και το status των εργαζομένων της για να αποφασίσει τι άλλο θα χρειαστεί.
Yπενθυμίζεται πως ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelenskyy κάλεσε σε επιστράτευση τον Φεβρουάριο, πριν από την αναμενόμενη εισβολή.
Στο email της Δευτέρας, που στάλθηκε τη 12η ημέρα μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, οι υπάλληλοι της Tesla επαινέθηκαν επίσης για τη βοήθεια που προσέφεραν στη SpaceX, την αεροδιαστημική επιχείρηση με επικεφαλής επίσης τον διευθύνοντα σύμβουλο της Tesla, Elon Musk, που προσφέρει σύνδεση στο διαδίκτυο μέσω των δορυφόρων Starlink στην Ουκρανία.

Μεταξύ άλλων, η ομάδα Energy της Tesla συγκέντρωσε και παρείχε συστήματα αποθήκευσης ενέργειας μπαταριών ιόντων λιθίου, γνωστά ως Tesla Powerwalls, για τη λειτουργία των Starlink στην Ουκρανία.
Οι υπάλληλοι της Tesla χρησιμοποίησαν μετατροπείς και καλώδια φόρτισης που δόθηκαν από πιστοποιημένους εγκαταστάτες της Tesla στην.
Κατασκεύασαν επίσης καλώδια AC από παλιοσίδερα για να βοηθήσουν στην τροφοδοσία του εξοπλισμού Starlink.
Αν και η Tesla δεν δραστηριοποιείται στην Ουκρανία, η εταιρεία ανέφερε στο e-mail ότι έχει περίπου 5.000 πελάτες στη χώρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης