Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μήνυμα στα ελληνικά του χούλιγκαν Denis Nikitin από το τάγμα Αζόφ στην Ουκρανία

Μήνυμα στα ελληνικά του χούλιγκαν Denis Nikitin από το τάγμα Αζόφ στην Ουκρανία
Ποιος είναι ο Denis Nikitin

Ο Ρώσος νεοναζί χούλιγκαν Denis Nikitin, που φαίνεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο τάγμα Αζόφ, και ο οποίος βρίσκεται από το 2017 στην Ουκρανία, τοποθετήθηκε για τον πόλεμο ανεβάζοντας στο κανάλι του στο Telegram ένα μήνυμα στα ελληνικά, το οποίο συνοδεύεται και από την ελληνική σημαία.
Συγκεκριμένα αναφέρει στο μήνυμά του ο αποκαλούμενος White Rex:
«Αναφέρομαι σε όλους όσους αυτοαποκαλούνται εθνικιστές αλλά είναι βαθύτατα πουτινολάγνοι.
Γνωρίζω με ακρίβεια την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα έθνη σας.
Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.
Τα δεδομένα αλλάζουν όταν εγκαταλείπεται την άνεση του σπιτιού σας και καταλήγετε στο πεδίο μάχης.
Είναι δεδομένο πως ο  Zelensky είναι Εβραίος στην καταγωγή. Αρκετοί ισχυρίζονται ότι αυτός ο Εβραίος, έδωσε σε εμάς τους σκληροπυρηνικούς νεοναζί, οπλισμό και το δικαίωμα να αγωνιζόμαστε αποκλειστικά για να τον εξυπηρετούμε; Και εμείς, με τη σειρά μας, υπακούμε και είμαστε πρόθυμοι να πεθάνουμε εις το όνομα του πολεμώντας εναντίον του “based” Putin;
Ο Putin μετέτρεψε τη Ρωσία σε ένα τεράστιο Γκουλάγκ και επιθυμεί να την επεκτείνει, κατακτώντας αλλά ξένα εδάφη για να ικανοποιήσει τα συμφέροντα του.
Αρκετοί από εσάς θέλετε να παραμείνετε ουδέτεροι διότι είναι ένας πόλεμος μεταξύ λευκών.. ωστόσο δεν ισχύει.. Εμείς ερχόμαστε αντιμέτωποι με εκατοντάδες πολυφυλετικες βαρβαρικές ορδές και όχι με λευκούς».
telegram-oukrania_nik_43.jpg

Ποιος είναι ο Denis Nikitin

Το πραγματικό επώνυμο του Denis Nikitin είναι Kapustin. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρωσία. Το 2001, όταν ήταν 17 ετών, η οικογένεια του Ντένις μετακόμισε στην Κολωνία της Γερμανίας. Εκεί σε ηλικία 22 ετών έμπλεξε με μια ομάδα χούλιγκαν του ποδοσφαίρου, κάνοντας φίλους με ντόπιους ultras. Μετά από αρκετά χρόνια ζωής στη Γερμανία, επέστρεψε στη Ρωσία, με την οικογένειά του να παραμένει στην Κολωνία, όπως αναφέρει το Ζaborona.com.

Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες και οι σχέσεις με την Ουκρανία

Το 2008 έφτιαξε την δική του εταιρία ένδυσης «White Rex», στα οποία χρησιμοποιούσε τον μαύρο ήλιο που ήταν η εναλλακτική σβάστικα των Ναζί. Έχοντας την εμπειρία από μάχες εντός και εκτός ρινγκ, το 2011 διοργάνωσε αγώνες ΜΜΑ αποκλειστικά για μέλη της «λευκής φυλής».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης