Τελευταία Νέα
Διεθνή

JPMorgan: Υπό «ακραίο άγχος» οι πελάτες της λόγω «εξαιρετικά ευμετάβλητων» αγορών

JPMorgan: Υπό «ακραίο άγχος» οι πελάτες της λόγω «εξαιρετικά ευμετάβλητων» αγορών
Τα έσοδα της αγοράς μειώθηκαν κατά 10% αυτό το τρίμηνο
Σχετικά Άρθρα
Ο επικεφαλής αγορών της JPMorgan για όλο τον κόσμο, Troy Rohrbaugh, μίλησε στο συνέδριο RBC Global Financial Institutions, όπου είπε ότι πολλοί από τους πελάτες της εταιρείας βρίσκονται σε «ακραίο στρες» ως αποτέλεσμα της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία και του αντίκτυπου που έχει στις μετοχές.
Ο Rohrbaugh είπε ότι η εισβολή και οι επακόλουθες κυρώσεις από τις ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση «άσκησαν πίεση στους πελάτες».
«Οι αγορές είναι εξαιρετικά ευμετάβλητες αυτή τη στιγμή και υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα.
Οι πλήρεις συνέπειες των τρεχουσών συνθηκών είναι ακόμα αβέβαιες», προειδοποίησε.
Ο Rohrbaugh αποκάλυψε επίσης ότι τα έσοδα της αγοράς μειώθηκαν κατά 10% αυτό το τρίμηνο, καθώς οι επενδυτικές τράπεζες αφού πρώτα έσπευσαν τον περασμένο Νοέμβριο να αυξήσουν τις τιμές στόχους για το τέλος του έτους 2022, τώρα, μόλις τρεις μήνες μετά, όλα έχουν ανατραπεί.
Με τις κανονιστικές ρυθμίσεις για τα κρυπτονομίσματα να εκκρεμούν αυτή την εβδομάδα, καθώς αναμένεται σε δύο ημέρες η σχετική εντολή του προέδρου των ΗΠΑ Joe Biden, το στέλεχος της JPMorgan δήλωσε επίσης ότι η τράπεζα επιθυμεί να «ακούσει» τη γνώμη των πελατών της για θέματα διαχείρισής τους.
«Καθώς οι πελάτες μας επενδύουν σε αυτά τα προϊόντα, ιδιαίτερα εκείνοι του asset management, σχεδιάζουμε να προχωρήσουμε μαζί τους».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης