Τελευταία Νέα
Διεθνή

Gazzeta dello Sport: Ο Σαββίδης δεν είναι για την ώρα στη μαύρη λίστα της Ευρώπης και των ΗΠΑ

Gazzeta dello Sport: Ο Σαββίδης δεν είναι για την ώρα στη μαύρη λίστα της Ευρώπης και των ΗΠΑ
Όπως είναι γνωστό πολλοί ιδιοκτήτες ποδοσφαιρικών ομάδων στην Ευρώπη, είναι στο στόχαστρο των Ευρωπαίων και των Αμερικάνων λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία

Στον Ιβάν Σαββίδη αναφέρεται ρεπορτάζ της Ιταλικής Gazzetta dello Sport, σε σχέση με τον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία.
Όπως είναι γνωστό πολλοί ιδιοκτήτες ποδοσφαιρικών ομάδων στην Ευρώπη, είναι στο στόχαστρο των Ευρωπαίων και των Αμερικάνων λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία.
Στον απόηχο της απόφασης του Ρομάν Αμπράμοβιτς να πουλήσει την Τσέλσι και μαζί με τον Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ που έχει τη Μονακό και τον Βάλερι Όιφ στον οποίο ανήκει η Φίτεσε, οι Ιταλοί αναφέρονται και στον Ιβάν Σαββίδη για τον οποίο τονίζουν ότι για την ώρα δεν έχει βρεθεί στο στόχαστρο των Ευρωπαίων και των Αμερικάνων.
Στο ρεπορτάζ αναφέρονται τα εξής:
«Ο 62χρονος πρόεδρος του ΠΑΟΚ που έχει αναλάβει τον ΠΑΟΚ από το 2012 είναι εκείνος που είχε εισβάλλει με πιστόλι στον αγωνιστικό χώρο πριν μερικά χρόνια. Γεννημένος στη Γεωργία πήγε πανεπιστήμιο στο Ροστό και έχει στην κατοχή του την Agrokom.
Δραστηριοποιείται στον τομέα της καπνοβιομηχανίας και της μεσιτικής στην Ελλάδα ενώ ήταν μέλος του κόμματος του Βλαντιμίρ Πούτιν από το 2003 μέχρι το 2011.
Αυτός, ο Όι και ο Μαξίμ Ντένιμ της Μπρόρνμουθ δεν βρίσκονται στη μαύρη λίστα της Ευρώπης και των ΗΠΑ. Για την ώρα».

www.bankingnews.gr 


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης