Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Ρώσος επιχειρηματίας Alex Konanykhin επικήρυξε τον Putin αντί 1 εκατ. δολ.

Ο Ρώσος επιχειρηματίας Alex Konanykhin επικήρυξε τον Putin αντί 1 εκατ. δολ.
«Θα συνεχίσω να δίνω βοήθεια στην Ουκρανία ώστε να αντέξει την επίθεση των ορδών του Putin» πρόσθεσε ο επιχειρηματίας, Alex Konanykhin

Aμοιβή 1 εκατ. δολαρίων για τη σύλληψη του Ρώσου προέδρου Vladimir Putin προσέφερε σε στρατιωτικούς ο Ρώσος επιχειρηματίας Alex Konanykhin με ανάρτηση που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αυτή την εβδομάδα, καθώς η Ρωσία συνεχίζει τον πόλεμο στην Ουκρανία.
«Ορκίζομαι πως θα δώσω 1.000.000 δολάρια στον ή στους αξιωματικούς που, τηρώντας το συνταγματικό τους καθήκον, θα συλλάβουν τον Putin ως εγκληματία πολέμου σύμφωνα με τη ρωσική και διεθνή νομοθεσία», έγραψε ο Konanykhin στο LinkedIn.
«Ο Putin δεν πρέπει να παραμείνει πρόεδρος, καθώς ήρθε στην εξουσία έπειτα από μιας ειδική επιχείρηση ανατίναξης πολυκατοικιών στη Ρωσία, στη συνέχεια παραβίασε το Σύνταγμα καταργώντας τις ελεύθερες εκλογές και δολοφονώντας τους αντιπάλους του.
Ως Ρώσος πολίτης, θεωρώ ηθικό μου καθήκον να διευκολύνω την αποναζιστικοποίηση της Ρωσίας.
Θα συνεχίσω να δίνω βοήθεια στην Ουκρανία ώστε να αντέξει την επίθεση των ορδών του Putin» πρόσθεσε ο επιχειρηματίας.
Η ανάρτηση συνοδεύεται από μια εικόνα με μια φωτογραφία του Putin και τις λέξεις «Αναζητείται: Νεκρός ή ζωντανός. Vladimir Putin για μαζικές δολοφονίες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης