Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Σον Πεν φεύγει με τα πόδια από την Ουκρανία: Η φωτογραφία στα σύνορα με την Πολωνία

Ο Σον Πεν φεύγει με τα πόδια από την Ουκρανία: Η φωτογραφία στα σύνορα με την Πολωνία
Ο ίδιος, έφυγε από τη χώρα μέσα από τα σύνορα με την Πολωνία και δημοσίευσε μια φωτογραφία του στο twitter όπου τον βλέπουμε με μια βαλίτσα στο χέρι δίπλα σε ένα κομβόι αυτοκινήτων

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης του Χόλιγουντ Σον Πεν βρέθηκε στην Ουκρανία για τα γυρίσματα ενός ντοκιμαντέρ.
Ο ίδιος, έφυγε από τη χώρα μέσα από τα σύνορα με την Πολωνία και δημοσίευσε μια φωτογραφία του στο twitter όπου τον βλέπουμε με μια βαλίτσα στο χέρι δίπλα σε ένα κομβόι αυτοκινήτων.

 
Ο Σον Πεν φεύγει με τα πόδια από την Ουκρανία: Η φωτογραφία στα σύνορα με την Πολωνία

Έγραψε στη λεζάντα ο 61χρονος ηθοποιός:

"Εγώ και δύο συνάδελφοί μου περπατήσαμε χιλιόμετρα μέχρι τα πολωνικά σύνορα αφού εγκαταλείψαμε το αυτοκίνητό μας στην άκρη του δρόμου. Σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα σε αυτή τη φωτογραφία μεταφέρουν γυναίκες και παιδιά μόνο, στα περισσότερα χωρίς να διακρίνονται αποσκευές, και μόνο αντικείμενο αξίας το ίδιο το αυτοκίνητο".
Σε άλλο ποστ, ο διάσημος ηθοποιός και σκηνοθέτης καλεί όλους τους ανθρώπους να δουν το ντοκιμαντέρ "Winter on Fire: Ukraine's Fight for Freedom" στο Netflix, για να μάθουν την πρόσφατη ιστορία της Ουκρανίας.

Τα γυρίσματα στην Ουκρανία

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης του Χόλιγουντ Σον Πεν βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες στην Ουκρανία για τα γυρίσματα ντοκιμαντέρ.

Η ουκρανική κυβέρνηση δέχεται κριτική, καθώς η σχετική ανακοίνωση και οι φωτογραφίες που την συνόδευσαν, έγιναν από την υπηρεσία Τύπου της προεδρίας της Ουκρανίας την Πέμπτη και δείχνουν τον βραβευμένο με Όσκαρ να παρευρίσκεται σε ενημέρωση μέσων ενημέρωσης στο προεδρικό γραφείο στο Κίεβο, την ώρα που ο ρωσικός στρατός εισέβαλε στη χώρα.

"Ο σκηνοθέτης ήρθε ειδικά στο Κίεβο για να καταγράψει όλα τα γεγονότα που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στην Ουκρανία και να πει στον κόσμο την αλήθεια για την εισβολή της Ρωσίας στη χώρα μας", ανέφερε το προεδρικό γραφείο σε μεταφρασμένη δήλωση στη σελίδα του στο Facebook.
"Ο Σον Πεν είναι μεταξύ εκείνων που υποστηρίζουν την Ουκρανία στην Ουκρανία σήμερα. Η χώρα μας τον ευγνωμονεί για μια τέτοια επίδειξη θάρρους και ειλικρίνειας". Ανέφερε ότι ο Πεν - ο οποίος έχει γίνει ένας υψηλού προφίλ αγωνιστής σε ανθρωπιστικά και πολιτικά ζητήματα - είχε μιλήσει με Ουκρανούς πολιτικούς και στρατιωτικούς παράγοντες καθώς και με δημοσιογράφους.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης