Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ και Γαλλία καλούν τους πολίτες τους να φύγουν από τη Ρωσία

ΗΠΑ και Γαλλία καλούν τους πολίτες τους να φύγουν από τη Ρωσία

«Οι Αμερικανοί πολίτες θα πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο να αναχωρήσουν αμέσως από τη Ρωσία μέσω επιλογών που είναι ακόμη διαθέσιμες», ανακοίνωσε η πρεσβείας των ΗΠΑ στη Μόσχα

Σχετικά Άρθρα
Να εγκαταλείψουν τη Ρωσία άμεσα καλούν τους πολίτες τους οι ΗΠΑ και Γαλλία, καθώς όλο και περισσότερες αεροπορικές εταιρείες ακυρώνουν τις πτήσεις και οι χώρες κλείνουν τον εναέριο χώρο τους μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022.
«Οι Αμερικανοί πολίτες θα πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο να αναχωρήσουν αμέσως από τη Ρωσία μέσω επιλογών που είναι ακόμη διαθέσιμες», αναφέρει μια προειδοποίηση ασφαλείας με σημερινή ημερομηνία που έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο της πρεσβείας των ΗΠΑ στη Μόσχα.

Σχέδιο έκτακτης ανάγκης

Ζητάει από τους Αμερικανούς πολίτες να έχουν ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης που δεν βασίζεται στην βοήθεια της κυβέρνησης των ΗΠΑ».
Σημειώνεται ότι η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, η μεγαλύτερη επίθεση σε ευρωπαϊκό κράτος μετά από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, έχει εξαπολύσει ένα μπαράζ δυτικών αντιποίνων, με τις κυβερνήσεις των ΗΠΑ και της Ευρώπης να επιβάλουν κυρώσεις σε ρωσικές τράπεζες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης