Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δημοσκόπηση – ΗΠΑ: Το 62% των Αμερικανών θεωρεί, πως δεν θα είχε γίνει εισβολή, εάν πρόεδρος ήταν ο Trump

Δημοσκόπηση – ΗΠΑ: Το 62% των Αμερικανών θεωρεί, πως δεν θα είχε γίνει εισβολή, εάν πρόεδρος ήταν ο Trump
Το 85% των Ρεπουμπλικάνων πιστεύει ότι ο Putin δεν θα είχε εισβάλει αν ο Trump ήταν πρόεδρος και το 38% των Δημοκρατικών το πιστεύει επίσης

Το 62% των Αμερικανών, πιστεύει πως ο Vladimir Putin δεν θα είχε επέμβει στην Ουκρανία εάν πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν ο Donald Trump αντί του Joe Biden σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Harris Poll.
Το 85% των Ρεπουμπλικάνων πιστεύει ότι ο Putin δεν θα είχε εισβάλει αν ο Trump ήταν πρόεδρος και το 38% των Δημοκρατικών το πιστεύει επίσης.
Η πλειονότητα των Αμερικανών που συμμετείχε στην έρευνα - 59% - είπε επίσης ότι πιστεύουν ότι ο Ρώσος πρόεδρος προχώρησε στην Ουκρανία επειδή ο Putin διαπίστωσε αδυναμία του Biden.
Σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση, το 64% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων πιστεύει ότι ο Biden είναι «πολύ επιεικής» με τη Ρωσία, ενώ το 31% εκτιμά πως είναι «δίκαιος».
Το 5% θεωρεί ότι είναι «πολύ σκληρός»

Αποτυχημένη η πρώτη χρονιά Biden

Οι περισσότεροι Αμερικανοί βλέπουν την πρώτη χρονιά του Biden στην προεδρία ως «αποτυχία».
Η πλειονότητα των Αμερικανών πιστεύουν ότι η πρώτη χρονιά του Biden στην εξουσία ήταν μια αποτυχία (56%), δεν εκπληρώνει τις προεκλογικές υποσχέσεις (54%) και κάνει περισσότερα για να διχάσει το έθνος (52%) παρά για να το ενώσει.
Οι Αμερικανοί έχουν περισσότερες από τετραπλάσιες πιθανότητες να θεωρήσουν ότι η πρώτη χρονιά του Βiden ήταν μια μεγάλη αποτυχία (36%) παρά μια μεγάλη επιτυχία (8%).

biden_1.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης