Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: O Putin είχε διατάξει τη διακοπή των επιχειρήσεων αλλά η Ουκρανία αρνήθηκε να διαπραγματευθεί

Ρωσία: O Putin είχε διατάξει τη διακοπή των επιχειρήσεων αλλά η Ουκρανία αρνήθηκε να διαπραγματευθεί
H προέλαση του ρωσικού στρατού θα συνεχιστεί, αφού η ουκρανική ηγεσία αρνείται να διαπραγματευθεί.

Συνεχίζονται οι στρατιωτικές επιχειρήσεις της Ρωσίας στο ουκρανικό έδαφος.
Το μεσημέρι του Σαββάτου η Μόσχα ανακοίνωσε, πως η προέλαση του ρωσικού στρατού θα συνεχιστεί, αφού η ουκρανική ηγεσία αρνείται να διαπραγματευθεί.
Η στρατιωτική επιχείρηση της Ρωσίας στην Ουκρανία συνεχίζεται αφού η ηγεσία της χώρας αρνήθηκε να διαπραγματευτεί, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Dmitry Peskov.
Ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin είχε διατάξει τα ρωσικά στρατεύματα να σταματήσουν την προέλασή τους την Παρασκευή (25/2/2022), εν αναμονή απάντησης από το Κίεβο, αναφέρει η Μόσχα.
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky είχε δηλώσει την Παρασκευή (25/2) έτοιμος για συνομιλίες με τη Ρωσία, προκειμένου να τερματιστούν οι εχθροπραξίες.
Σύμφωνα με τον Peskov η Ρωσία ήταν έτοιμη για συνομιλίες στο Μινσκ της Λευκορωσίας.
Όπως είπε ο Ρώσος εκπρόσωπος, η ουκρανική πλευρά ζήτησε πρώτα να μεταφερθεί η συνάντηση στη Βαρσοβία και μετά σταμάτησε να ανταποκρίνεται στο αίτημα για διαπραγματεύσεις.
Σχετικά τις κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας, το Κρεμλίνο ανέφερε πως η χώρα λαμβάνει βήματα για να διασφαλίσει πως η οικονομία λειτουργεί ως συνήθως και ετοιμαζόταν ήδη για τις ενέργειες της Δύσης.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης