Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ουκρανία: Περιμένουμε αεροπορική επιδρομή και εισβολή με άρματα στο Κίεβο – Η πιο δύσκολη ημέρα του πολέμου

Ουκρανία: Περιμένουμε αεροπορική επιδρομή και εισβολή με άρματα στο Κίεβο – Η πιο δύσκολη ημέρα του πολέμου
Είμαστε έτοιμοι αναφέρει ο Anton Herashchenko, σύμβουλος του ουκρανικού υπουργείου Εσωτερικών
Σχετικά Άρθρα

Αεροπορική επιδρομή και εισβολή με τανκ στο Κίεβο αναμένουν οι Ουκρανοί, οι οποίοι υποστηρίζουν πως η σημερινή ημέρα θα είναι η πιο δύσκολη του πολέμου με τη Ρωσία.
Ήδη οι ουκρανικές Αρχές έχουν κηρύξει συναγερμό για αεροπορικές επιδρομές στο Κίεβο μετά τα ρωσικά πυραυλικά πλήγματα νωρίτερα σήμερα, και ζητούν από τους πολίτες να πάνε στο κοντινότερο καταφύγιο.
Σύμφωνα με αξιωματούχους της Ουκρανίας, αργότερα και εντός της ημέρας θα ακολουθήσει η ρωσική εισβολή με τεθωρακισμένα άρματα μάχης, κάτι που σημαίνει πως αυτή θα είναι η πιο δύσκολη, και προφανώς πιο αιματηρή ημέρα, της επίθεσης της Ρωσίας.
Πάντως, ο σύμβουλος του ουκρανικού υπουργείου Εσωτερικών Anton Herashchenko υποστηρίζει ότι ο στρατός της Ουκρανίας στο Κίεβο είναι έτοιμος και εξοπλισμένος με αντιαρματικούς πυραύλους.
Από την πλευρά της η αναπληρώτρια υπουργός Άμυνας εκτίμησε ότι οι ρωσικές δυνάμεις ενδέχεται αργότερα σήμερα να φτάσουν σε περιοχές ακριβώς έξω από το Κίεβο, αφού το Κίεβο και άλλες περιοχές βομβαρδίστηκαν νωρίτερα σήμερα με πυραύλους.
Η ίδια πρόσθεσε ότι οι δυνάμεις του ουκρανικού στρατού που υπερασπίζονται το Κιέβο σε τέσσερα μέτωπα είναι αντιμέτωπες με αριθμητικά υπέρτερη δύναμη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης