Τελευταία Νέα
Διεθνή

FDA: Στο τραπέζι η έγκριση τέταρτης δόσης του εμβολίου κατά του Covid-19 το φθινόπωρο

FDA: Στο τραπέζι η έγκριση τέταρτης δόσης του εμβολίου κατά του Covid-19 το φθινόπωρο
Eξετάζει τα δεδομένα για την έγκριση μιας δεύτερης αναμνηστικής δόσης του εμβολίου mRNA των Pfizer-BioNTech και του εμβολίου της Moderna
Σχετικά Άρθρα
Οι ρυθμιστικές αρχές υγείας των ΗΠΑ εξετάζουν το ενδεχόμενο να εγκρίνουν μια πιθανή τέταρτη δόση του εμβολίου COVID-19 το φθινόπωρο, ανέφερε το Σάββατο 19 Φερβουαρίου 2022 η Wall Street Journal, επικαλούμενη πηγές που γνωρίζουν το θέμα.
Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων εξετάζει τα δεδομένα για την έγκριση μιας δεύτερης αναμνηστικής δόσης του εμβολίου mRNA των Pfizer-BioNTech και του εμβολίου της Moderna, προστίθεται στο δημοσίευμα.
Ο FDA δεν ανταποκρίθηκε αμέσως σε αίτημα για σχολιασμό.

Τι θα κρίνει την απόφαση

Ο οργανισμός μείωσε τον περασμένο μήνα το διάστημα για να λάβει κανείς αναμνηστική δόση των εμβολίων COVID-19 των Pfizer-BioNTech καθώς και από την Moderna, σε μια προσπάθεια να παρέχει καλύτερη προστασία κατά της παραλλαγής Omicron.
Ο σχεδιασμός βρίσκεται ακόμη σε πρώιμα στάδια και η έγκριση θα εξαρτηθεί από το αν η δεύτερη αναμνηστική δόση θα πρέπει να εγκριθεί για όλους τους ενήλικες ή για συγκεκριμένες ηλικιακές ομάδες και αν θα πρέπει να στοχεύει στην παραλλαγή Omicron ή να είναι διαφορετικά διαμορφωμένο, σύμφωνα με το δημοσίευμα.
Καμία απόφαση δεν είναι οριστική και οι αναμνηστικές δόσεις θα μπορούσαν να διατεθούν νωρίτερα εάν εμφανιστεί μια νέα παραλλαγή.
walllllllllllll.PNG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης