Τελευταία Νέα
Διεθνή

Cole (FDA) : Η αμερικάνικη κυβέρνηση επιδιώκει να κάνουμε εμβόλιο για τον covid κάθε χρόνο

Cole (FDA) : Η αμερικάνικη κυβέρνηση επιδιώκει να κάνουμε εμβόλιο για τον covid κάθε χρόνο
Αξιωματούχος του FDA δήλωσε πως η αμερικανική κυβέρνηση θα καθιερώσει τον εμβολιασμό κατά του covid σε ετήσια βάση
Σχετικά Άρθρα

Αξιωματούχος της Αμερικανικής Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) δήλωσε σε βίντεο που μόλις κυκλοφόρησε ότι η κυβέρνηση του Προέδρου Biden σχεδιάζει να προωθήσει τον εμβολιασμό κατά του COVID-19 σε ετήσια βάση.
Ο Cristopher Cole έκανε τη δήλωσή αυτή στην ομάδα δημοσιογραφίας Project Veritas.
"Ο Biden θέλει να αυξήσει όσο το δυνατόν περισσότερο τους εμβολιασμούς", δήλωσε ο Cole. "Θα πρέπει να εμβολιαζόμαστε σε ετήσια βάση. Θέλω να πω, δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμα επειδή δεν θέλει να εξοργίσει όλο τον κόσμο", ανέφερε.
Αυτή τη στιγμή, όλοι οι Αμερικανοί, από 5 ετών και άνω δέχονται σύσταση να κάνουν ένα εμβόλιο Moderna ή Pfizer σε δυο δόσεις και από 12 ετών και άνω, να κάνουν και μία αναμνηστική δόση πέντε μήνες μετά τη δεύτερη δόση.
Ο Cole είπε ότι οι εταιρείες που παρασκευάζουν φάρμακα, τρόφιμα και εμβόλια «μας πληρώνουν εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια το χρόνο για να εγκρίνουμε τα προϊόντα τους».
Είπε επίσης ότι ο ετήσιος εμβολιασμός θα αποτελέσει "μια επαναλαμβανόμενη πηγή εσόδων" για τους κατασκευαστές εμβολίων, αναφερόμενος σε αυτούς ως Big Pharma.
"Μπορεί να μην είναι τόσο πολλά τα έσοδα αλλά θα είναι επαναλαμβανόμενα - εάν καθένας πρέπει να εμβολιάζεται κάθε χρόνο, οι εταιρείες θα έχουν κάθε χρόνο έσοδα", πρόσθεσε.
Ο Cole δεν απάντησε σε αιτήματα για σχόλια, συμπεριλαμβανομένου ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενός μηνύματος LinkedIn και ενός φωνητικού ταχυδρομείου στο γραφείο του.

Τι απάντησε ο FDA

Ένας εκπρόσωπος του FDA δήλωσε στους The Epoch Times σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, "Το άτομο που φέρεται στο βίντεο δεν λαμβάνει αποφάσεις για τα θέματα των εμβολίων και δεν αντιπροσωπεύει τις απόψεις του FDA".
Ο Cole αναγνώρισε μιλώντας στο Project Veritas ότι εργάζεται σε υπηρεσία του FDA που δεν αφορά άμεσα για τα εμβόλια, αλλά που "συνδράμει στις διαδικασίες έγκρισης των εμβολίων COVID για έκτακτη ανάγκη".
Ο Cole είπε ότι η αναφορά του σε σχήμα ετήσιου εμβολιασμού COVID-19 απέρρεε από τη σύγκριση με το ετήσιο εμβόλιο της γρίπης.
Επιβεβαίωσε επίσης ότι πιστεύει ότι ο FDA θα χορηγήσει τελικά άδεια έκτακτης ανάγκης για τουλάχιστον ένα εμβόλιο για τα νήπια και ότι δεν είναι σε επικοινωνία με τον πρόεδρο Biden, αλλά " αλλά "από ό, τι έχει πει, πιθανότατα θέλει να αυξήσει τους εμβολιασμούς".
Ο Cole είπε ότι ήταν σε ραντεβού όταν έκανε τα σχόλια.
Ο Λευκός Οίκος δεν απάντησε σε αίτημα για σχολιασμό και η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Jen Psaki δεν αναφέρθηκε στο θέμα κατά τη διάρκεια ενημέρωσης την Τετάρτη.
Ο Biden και η κυβέρνησή του έχουν πιέσει σχεδόν κάθε Αμερικανό να εμβολιαστεί, υποστηρίζοντας ότι το εμβόλιο παρέχει την καλύτερη προστασία από τον COVID-19. Έχουν επίσης υποβαθμίσει το ρόλο των μηχανικών φυσικής ανοσίας ή την προστασία που απολαμβάνουν οι άνθρωποι που αναρρώνουν από το COVID-19, προκαλώντας κριτική από ορισμένους ειδικούς.
Ο Δρ Robert Malone, ο οποίος συνέδραμε στη δημιουργία της ιατρικής τεχνολογίας στην οποία βασίζονται τα εμβόλια των Moderna και Pfizer, περιέγραψε το βίντεο του Project Veritas ως ένα "όπλο που καπνίζει".
"Έχουμε μια υπηρεσία που έχει παραμορφωθεί εντελώς από τα τεράστια ποσά κεφαλαίων που περιμένουν όλους τους υπαλλήλους της μόλις την εγκαταλείψουν την υπηρεσία τους", δήλωσε στην εκπομπή του Steve Bannon. "Έχουν ισχυρό κίνητρο να συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο, και θα κάνουν ό, τι είναι απαραίτητο για να συμβαδίζουν με τα συμφέροντα της Big Pharma", είπε.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης