Τελευταία Νέα
Διεθνή

Djokovic: Θα είναι δύσκολο να το ξεχάσω, αλλά θέλω να ξαναπαίξω στην Αυστραλία

Djokovic: Θα είναι δύσκολο να το ξεχάσω, αλλά θέλω να ξαναπαίξω στην Αυστραλία
Ο 34χρονος τενίστας δήλωσε, επίσης, είπε σε συνέντευξή του στο BBC αυτή την εβδομάδα ότι είναι έτοιμος να μην συμμετάσχει σε Γκραν Σλαμ και άλλα τουρνουά αντί να κάνει εμβόλιο για την COVID-19

Παρά τα όσα έγιναν στο πρόσφατο Australian Open o Σέρβος τενίστας Djokovic, σκοπεύει να επανέλθει.
Σε δηλώσεις του στη δημόσια τηλεόραση της Σερβίας, εξέφρασε την επιθυμία να ξαναπαίξει στην Αυστραλία παρά τα όσα έγιναν στο πρόσφατο Αυστραλιανό Open.
Υπενθυμίζεται πως ο «Νόλε» απελάθηκε από τη χώρα, καθώς δεν είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και θεωρήθηκε από τις Aρχές ως «κίνδυνος για την υγεία».
Η απέλαση τού στέρησε την ευκαιρία να κερδίσει ένα 10ο Αυστραλιανό Open και έναν 21ο τίτλο Γκραν Σλαμ στους άνδρες.
«Θα θυμάμαι πάντα όλα τα ωραία πράγματα που μου έχουν συμβεί στη Μελβούρνη» είπε.
«Παρ' όλα αυτά, έχω πολύ καλή σχέση με την Αυστραλία. Τα αποτελέσματα που είχα στη Μελβούρνη στο παρελθόν σας δείχνουν πώς νιώθω όταν πηγαίνω εκεί.
Ό,τι συνέβη φέτος ήταν εντελώς απροσδόκητο. Θα είναι δύσκολο να το ξεχάσω, αλλά θέλω να επιστρέψω στην Αυστραλία στο μέλλον και να παίξω ξανά στη Rod Laver Arena» υπογράμμισε.
Ο 34χρονος τενίστας δήλωσε, επίσης, είπε σε συνέντευξή του στο BBC αυτή την εβδομάδα ότι είναι έτοιμος να μην συμμετάσχει σε Γκραν Σλαμ και άλλα τουρνουά αντί να κάνει εμβόλιο για την COVID-19.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης