Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ποια η σχέση του Donald Trump με τον Cristiano Ronaldo; Κλαίει τα 11 εκατομμύρια ο Πορτογάλος αστέρας

Ποια η σχέση του Donald Trump με τον Cristiano Ronaldo; Κλαίει τα 11 εκατομμύρια ο Πορτογάλος αστέρας
Τα πρώτα «σύννεφα» στην επένδυση του Ρονάλντο προέκυψαν το 2017, όταν 14.000 οπαδοί του Πορτογάλου μάζευαν υπογραφές για να τον πείσουν να πουλήσει το πολυτελές διαμέρισμα επειδή ήταν συνδεδεμένο με τον Trump

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας από τους καλύτερους και πιο πλούσιους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, όμως φαίνεται πως σε ό,τι αφορά τα ακίνητα έχει ακόμα πολλά να μάθει.
Συγκεκριμένα, ο 37χρονος σούπερ σταρ πούλησε το πολυτελές ρετιρέ στον Πύργο Trump στη Νέα Υόρκη «μόλις» για 7,18 εκατ. δολάρια, ενώ το 2015 είχε πληρώσει 18 εκατομμύρια για να τον αποκτήσει.
Οι ειδικοί λένε πως ο Πορτογάλος «πλήρωσε» την πανδημία αλλά και τον…Donald Trump.

«Καταραμένη» αγορά

Τα πρώτα «σύννεφα» στην επένδυση του Ρονάλντο προέκυψαν το 2017, όταν 14.000 οπαδοί του Πορτογάλου μάζευαν υπογραφές για να τον πείσουν να πουλήσει το πολυτελές διαμέρισμα επειδή ήταν συνδεδεμένο με τον Trump.
Έτσι, πιθανόν λόγω και του θορύβου που δημιούργησαν τα ΜΜΕ, ο Ρονάλντο το 2019 έβαλε «πωλητήριο» με τιμή εκκίνησης τα 9 εκατ. δολάρια, όμως η τιμή έπεσε κι άλλο.
Τι προκάλεσε την πτώση της αξίας του; Από τη μία, η πανδημία, που προκάλεσε γενικότερο «ράλι» μείωσης των τιμών στον κλάδο των ακινήτων. Για την ακρίβεια, υπήρχαν πολλοί περιορισμοί στο να δουν ακόμα και από κοντά το πολυτελές ρετιρέ οι υποψήφιοι αγοραστές, δεδομένου πως στον Πύργο Trump έμενε μόνιμα η Μελάνια Τραμπ.
Όπως ανέφερε η ειδική στο θέμα του real estate, Τζένι Λενζ, η πρόσβαση στον Πύργο ήθελε διαπιστευτήρια όπως αυτά που χρειάζεται για να ταξιδέψεις αεροπορικά.
Θέα που «σκοτώνει»
Για να αντιληφθεί κάποιος το πόσο πολυτελές είναι το διαμέρισμα, αξίζει να τονιστεί πως βρίσκεται στην «καρδιά» της Νέας Υόρκης, στην 5η Λεωφόρο, και το συνολικό εμβαδόν του είναι 240 τ.μ. με θέα προς το Σέντραλ Παρκ και τους ουρανοξύστες του Midtown.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης