Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βολές Musk κατά Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς: Προσπαθούν να με φιμώσουν λόγω κριτικής στον Biden

Βολές Musk κατά Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς: Προσπαθούν να με φιμώσουν λόγω κριτικής στον Biden
"Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς φαίνεται να στοχεύει τον κ. Musk και την Τesla με αδιάκοπες έρευνες, σε μεγάλο βαθμό επειδή ο κ. Musk παραμένει ευθύς επικριτής της κυβέρνησης", αναφέρει νομική κατάθεση του Musk, στα πλαίσια νέα έρευνας της Επιτροπής εναντίον του για tweets που είχε κάνει το 2018
Σχετικά Άρθρα

Ο επικεφαλής της Tesla Elon Musk κατηγόρησε την αμερικανική επιτροπή κεφαλαιαγοράς (SEC) ότι τον στοχοποιεί με "ατέρμονες" και "αδυσώπητες" κλητεύσεις λόγω της κριτικής που ασκεί στην κυβέρνηση.
"Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς φαίνεται να στοχεύει τον κ. Musk και την Τesla με αδιάκοπες έρευνες, σε μεγάλο βαθμό επειδή ο κ. Musk παραμένει ευθύς επικριτής της κυβέρνησης", αναφέρει νομική κατάθεση του Musk, στα πλαίσια νέα έρευνας της Επιτροπής εναντίον του για tweets που είχε κάνει το 2018.
"Οι συνεχόμενες προσπάθειες της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς φαίνεται να υπολογίζουν ότι θα περιορίσουν την άσκηση των δικαιωμάτων της Πρώτης Τροποποίησης του Συντάγματος (σ.σ. περί ελευθερίας του λόγου) αντί για στην επιβολή των γενικά εφαρμοστέων νόμων με αναλογικό τρόπο", προστίθεται.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης