Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μ. Βρετανία: Μην παρασυρθούμε από τη Ρωσία – Δεν αποσύρονται από την Ουκρανία

Μ. Βρετανία: Μην παρασυρθούμε από τη Ρωσία – Δεν αποσύρονται από την Ουκρανία
Για εκστρατεία παραπληροφόρησης από τη Ρωσία κάνει λόγο ο υπουργός Ενόπλων Δυνάμεων της Μ. Βρετανίας
Σχετικά Άρθρα

Στη γραμμή των ΗΠΑ ότι η Ρωσία όχι μόνο δεν αποσύρει δυνάμεις από τα σύνορα με την Ουκρανία, αλλά αντίθετα τις αυξάνει κινείται η Μ. Βρετανία όπως προκύπτει από τις δηλώσεις της υπουργού Εξωτερικών, Liz Truss και του υπουργού Ενόπλων Δυνάμεων James Heappey.
«Να μην παρασυρθούμε από την ψευδή αίσθηση ασφάλειας που μεταδίδει η Ρωσία σχετικά με την απόσυρση των στρατευμάτων της.
Δεν υπάρχει προς το παρόν καμία ένδειξη ότι οι Ρώσοι αποσύρονται από τα σύνορα με την Ουκρανία» ανέφερε σε δηλώσεις της η Truss, η οποία θα πραγματοποιήσει επίσκεψη σε Πολωνία και Ουκρανία προκειμένου να επιβεβαιώσει τη στήριξη της βρετανικής κυβέρνησης.
«Η Ρωσία θα μπορούσε να συνεχίσει για εβδομάδες ή και για μήνες αυτήν την τακτική υπονόμευσης της Ουκρανίας και πρόκλησης της ενότητας της Δύσης» τόνισε η Truss.

Εκστρατεία παραπληρόφορησης

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο υπουργός Ενόπλων Δυνάμων, James Heappey, ο οποίος υποστήριξε πως περισσότεροι Ρώσοι στρατιώτες κατευθύνονται προς την Ουκρανία.
«Φοβάμαι ότι έχουμε μια εκστρατεία παραπληροφόρησης, όταν βλέπουμε βίντεο με την αποχώρηση ρωσικών στρατευμάτων από τα σύνορα, επειδή όλες μας οι ενδείξεις είναι ότι αυτοί συνεχίζουν τη συγκέντρωση στρατευμάτων και των προετοιμασιών» είπε ο Heappey.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης