Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το «καρφί» της Zakharova στα δυτικά ΜΜΕ: Να μας πουν πότε θα γίνει η εισβολή, γιατί θέλω να κλείσω τις διακοπές μου

Το «καρφί» της Zakharova στα δυτικά ΜΜΕ: Να μας πουν πότε θα γίνει η εισβολή, γιατί θέλω να κλείσω τις διακοπές μου
Το ΝΑΤΟ απορρίπτει τις πληροφορίες από τη Ρωσία περί αποχώρησης ρωσικών στρατευμάτων από τις συνοριακές περιοχές
Σχετικά Άρθρα
Ιδιαίτερα αιχμηρό ήταν το σχόλιο της εκπροσώπου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Maria Zakharova, για τη στάση των δυτικών μέσων ενημέρωσης όσον αφορά τη διασπορά φημών περί επικείμενης εισβολής στην Ουκρανία.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το Tass, η Zakharova έστρεψε τα βέλη της κατά του Bloomberg, των New York Times της Sun, και σχολίασε το Telegram «Θα ήθελα να ζητήσω από τα αμερικανικά και βρετανικά μέσα παραπληροφόρησης Bloomberg, The New York Times και The Sun να δημοσιεύσουν το πρόγραμμα για τις επερχόμενες εισβολές μας μέσα στην χρονιά. Θα ήθελα να σχεδιάσω τις διακοπές μου».
Σημειώνεται ότι τις τελευταίες ημέρες τα δυτικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για επικείμενη εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, ενώ έδιναν την 16η Φεβρουαρίου (σήμερα δηλ.) ως επικρατέστερη ημερομηνία. Παρ' όλα αυτά, η Μόσχα έχει απορρίψει κάθε ενδεχόμενο εισβολής στην Ουκρανία ενώ υποστηρίζει ότι έχει αρχίσει η αποχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων -καθώς ολοκληρώνονται οι ασκήσεις- κάτι που απορρίπτει ωστόσο το ΝΑΤΟ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης