Τελευταία Νέα
Διεθνή

Wallace (υπ.Άμυνας Μ. Βρετανίας): Δεν έχουμε αποδείξεις για απόσυρση των Ρώσων από την Ουκρανία

Wallace (υπ.Άμυνας Μ. Βρετανίας): Δεν έχουμε αποδείξεις για απόσυρση των Ρώσων από την Ουκρανία
Το 60% των χερσαίων ρωσικών δυνάμεων παραμένει στα σύνορα με την Ουκρανία είπε ο Wallace
Σχετικά Άρθρα
Δεν έχουμε ακόμα αποδείξεις για απόσυρση των ρωσικών δυνάμεων από την Ουκρανία υποστήριξε σε σημερινές δηλώσεις του ο υπουργός Άμυνας της Μεγάλης Βρετανίας, Ben Wallace.
Σε δηλώσεις του στο Sky News, ο Wallace υπογράμμισε πως «δεν αμφισβητούμε αυτά που λέει η Ρωσία, αλλά θα την κρίνουμε από τις πράξεις της» υποστήριξε ο Wallace, τονίζοντας ότι «μέχρι να δούμε μια σαφή αποκλιμάκωση, θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για τις κινήσεις του Κρεμλίνου»,
Όπως είπε ο Wallace, επικαλούμενος τα τελευταία στοιχεία από τις μυστικές υπηρεσίες, το 60% της χερσαίας ρωσικής δύναμης παραμένει στα σύνορα με την Ουκρανία ενώ υπάρχει και μια ισχυρή ναυτική δύναμη στη θάλασσα.
«Η Ουκρανία είναι σχεδόν περικυκλωμένη από ρωσικά στρατεύματα, τα οποία θα μπορούσαν εύκολα να την καταλάβουν, εφόσον επιχειρήσουν» είπε ο Wallace.
Την ίδια στιγμή πάντως, η Ρωσία ειρωνεύεται τη Δύση σχετικά με τις θεωρίες και τη σεναριολογία περί εισβολής – έδιναν ως πιθανή ημερομηνία εισβολής τη σημερινή 16η Φεβρουαρίου -, αναφέροντας πως «σπανίως αρχίζουν πόλεμοι στην Ευρώπη τις Τετάρτες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης