Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κροάτης ευρωβουλευτής: Οι κατασκευαστές εμβολίων είναι μια αδίστακτη μαφία - Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός «σημαίνει θανατική ποινή»

Κροάτης ευρωβουλευτής: Οι κατασκευαστές εμβολίων είναι μια αδίστακτη μαφία - Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός «σημαίνει θανατική ποινή»
Η πηγή της παραπληροφόρησης είναι οι κατασκευαστές «εμβολίων» για τον Covid, οι οποίοι θέλουν να πουλήσουν πολλά δισεκατομμύρια από τα προϊόντα τους κάθε χρόνο προπαγανδίζοντας εκστρατείες φόβου, τόνισε ο Kolakusic
Βολές κατά πάντων εξαπέλυσε ο Κροάτης ευρωβουλευτής Kolakušić δηλώνοντας ότι «Οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί αντιπροσωπεύουν τη θανατική ποινή και θα έχουν ως αποτέλεσμα την εκτέλεση πολλών πολιτών».
Παράλληλα, ο ευρωβουλευτής Mislav Kolakusic προειδοποίησε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την εμφάνιση «ισχυρών, αδίστακτων κερδοσκόπων της μαφίας-πανδημίας που είναι πιο επικίνδυνοι από όλες τις προηγούμενες μορφές οργανωμένου εγκλήματος».

Έχουμε να κάνουμε με μια μαφία που χρησιμοποιεί τα μέσα ενημέρωσης αντί για όπλα για μια εκστρατεία φόβου για να πουλήσει δισεκατομμύρια από τα προϊόντα της, δήλωσε ο πρώην Κροάτης δικαστής ευρωβουλευτής Kolakušić.
Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, σχεδόν όλα τα κύρια μέσα ενημέρωσης στην Ευρώπη και παγκοσμίως διαδίδουν παραπληροφόρηση και δημοσιεύουν ψεύδη, είπε ο ευρωβουλευτής.

Χωρίς τέλος στις εκστρατείες φόβου τους

Η πηγή της παραπληροφόρησης είναι οι κατασκευαστές «εμβολίων» για τον Covid, οι οποίοι θέλουν να πουλήσουν πολλά δισεκατομμύρια από τα προϊόντα τους κάθε χρόνο προπαγανδίζοντας εκστρατείες φόβου, τόνισε ο Kolakusic.
«Δεν έχει τέλος αυτή η εκστρατεία φόβου γιατί κερδίζουν δεκάδες δισεκατομμύρια το χρόνο».
«Είναι οργανωμένοι, σκορπούν φόβο και επηρεάζουν τους διαμορφωτές πολιτικής», προειδοποιεί.

Θανατική ποινή

Πρόσφατα, ο Κροάτης ευρωβουλευτής είπε στο κοινοβούλιο ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός «σημαίνει θανατική ποινή».
Ο Kolakušić δήλωσε, «Δεκάδες χιλιάδες πολίτες έχουν πεθάνει από τις παρενέργειες των εμβολίων.
Οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί αντιπροσωπεύουν τη θανατική ποινή και θα έχουν ως αποτέλεσμα την εκτέλεση πολλών πολιτών» συνέχισε ο ίδιος.
Ταυτόχρονα, κατηγόρησε προηγουμένως πολιτικές Covid της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για διχασμό των πολιτών και παραβίαση των δικαιωμάτων και των επιστημονικών συμβουλών τους.
«Τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα δεν έχουν παραβιαστεί ποτέ πιο σοβαρά τα τελευταία 80 χρόνια μετά τον ναζισμό: ελευθερία ταξιδιού, δικαίωμα στην εργασία, υγειονομική περίθαλψη και δικαίωμα απαγόρευσης ιατρικών πειραμάτων που γίνονται σε περισσότερους από 500 εκατομμύρια ανθρώπους. Επιπλέον, κάθε πολίτης έχει δικαίωμα στην αυτοδιάθεση», τόνισε ο ευρωβουλευτής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης