Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κι όμως ο Lavrov έκατσε πιο μακριά από τον Macron: Το νέο viral τραπέζι του Putin

Κι όμως ο Lavrov έκατσε πιο μακριά από τον Macron: Το νέο viral τραπέζι του Putin
Ο Lavrov ανέφερε ακόμη στον Putin πως οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν διατυπώσει συγκεκριμένες προτάσεις για τη μείωση των στρατιωτικών κινδύνων, αλλά πρόσθεσε πως οι απαντήσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ δεν ήταν ικανοποιητικές

Η viral φωτογραφία από την δια ζώσης συνάντηση του Macron με τον Ρώσο πρόεδρο, Putin, κατά την οποία οι δύο ομόλογοι συνομιλούν από... μεγάλη απόσταση, φαίνεται πως θα επισκιαστεί από τη συνάντηση του Πούτιν με τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ. Και αυτό διότι Putin και Lavrov μπορεί να έκατσαν στο ίδιο τραπέζι, αλλά η απόσταση που τους χώριζε ήταν ακόμα μεγαλύτερη από την πρώτη φωτογραφία, με αρκετούς να αναρωτιούνται πώς επιτυγχάνεται η επικοινωνία ανάμεσά τους.

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Lavrov κάλεσε τον Ρώσο πρόεδρο, Putin, να συνεχίσει τον διάλογο με τη Δύση, παρά το γεγονός πως οι απαντήσεις που έχει λάβει η Μόσχα μέχρι στιγμής από τους Δυτικούς στο θέμα των εγγυήσεων ασφαλείας δεν θεωρούνται ικανοποιητικές για την ίδια. Σε συνάντηση που είχαν τη Δευτέρα (14 Φεβρουαρίου) ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας με τον Ρώσο πρόεδρο, ο Lavrov ανέφερε: «Οφείλω να πω ότι υπάρχει πάντα μια πιθανότητα να επιλυθούν τα προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν». Πρόσθεσε ότι οι ευκαιρίες για διάλογο «δεν έχουν εξαντληθεί». Ο Lavrov ανέφερε ακόμη στον Putin πως οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν διατυπώσει συγκεκριμένες προτάσεις για τη μείωση των στρατιωτικών κινδύνων, αλλά πρόσθεσε πως οι απαντήσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ δεν ήταν ικανοποιητικές.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης