Τελευταία Νέα
Διεθνή

Heappey (υπ.Άμυνας Μ. Βρετανίας): Πιο κοντά σε πόλεμο η Ευρώπη από ότι ήταν τα προηγούμενα 70 χρόνια

Heappey (υπ.Άμυνας Μ. Βρετανίας): Πιο κοντά σε πόλεμο η Ευρώπη από ότι ήταν τα προηγούμενα 70 χρόνια
Θα μπορούσαν να πέσουν βόμβες στην Ουκρανία μέσα σε λίγα λεπτά μετά από εντολή Putin είπε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
Σχετικά Άρθρα

Την εκτίμηση πως η Ευρώπη βρίσκεται σήμερα πιο κοντά σε πόλεμο από ότι ήταν τα προηγούμενα 70 χρόνια διατύπωσε ο υπουργός Άμυνας της Μεγάλης Βρετανίας, James Heappey.
«Υπάρχουν 130.000 Ρώσοι στρατιώτες γύρω από τα σύνορα της Ουκρανίας, χιλιάδες άλλοι σε αμφίβια πλοία στη Μαύρη Θάλασσα και στην Αζοφική Θάλασσα.
Όλοι οι μηχανισμοί μάχης είναι στη θέση τους και ο φόβος μου είναι ότι αν όλα αυτά ήταν απλώς μια επίδειξη για να κερδίσει έδαφος στη διπλωματία, δεν θα απαιτούνται τα logistics, τα καύσιμα, οι ιατρικές προμήθειες, τα μέσα γεφύρωσης και όλα αυτά τα απίθανα πράγματα που πραγματικά κάνουν μια δύναμη εισβολής αξιόπιστη» υποστήριξε μιλώντας στο BBC ο Βρετανός υπουργός Άμυνας, αναφέροντας πως αυτός είναι και ο λόγος που καθιστά άκρως επείγον να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις.
«Αλλά υπάρχουν ακόμα πολλές ευκαιρίες για συμβιβασμούς και διπλωματία» υπογράμμισε ο Heappey, αναφέροντας ωστόσο πως «θα μπορούσαν να πέσουν βόμβες στην Ουκρανία μέσα σε λίγα λεπτά αφού δοθεί η σχετική εντολή από τον πρόεδρο Putin.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης