Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γαλλική αποκάλυψη: Δεν βλέπουμε καμία ένδειξη ότι ο Putin προετοιμάζει εισβολή στην Ουκρανία

Γαλλική αποκάλυψη: Δεν βλέπουμε καμία ένδειξη ότι ο Putin προετοιμάζει εισβολή στην Ουκρανία
«Δεν βλέπουμε καμία ένδειξη σε αυτά που λέει ο πρόεδρος Putin ότι πρόκειται να προχωρήσει στην επίθεση», δήλωσε Γάλλος αξιωματούχος
Σχετικά Άρθρα

Ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin δεν είπε τίποτα κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε το Σάββατο (12/2/2022) με τον Γάλλο πρόεδρο Emmanuel Macron που να υποδείκνυε ότι ετοιμάζεται να εισβάλει στην Ουκρανία, ανακοίνωσε αξιωματούχος της γαλλικής προεδρίας.
«Δεν βλέπουμε καμία ένδειξη σε αυτά που λέει ο πρόεδρος Putin ότι πρόκειται να προχωρήσει στην επίθεση», δήλωσε ο αξιωματούχος στους δημοσιογράφους μετά την τηλεφωνική συνομιλία Macron – Putin που διήρκησε σχεδόν 90 λεπτά.
«Είμαστε ωστόσο εξαιρετικά προσεκτικοί και σε εγρήγορση ως προς τη ρωσική (στρατιωτική) στάση προκειμένου να αποφύγουμε το χειρότερο».
Η Γαλλία θα συνιστούσε, εντούτοις, τώρα στους Γάλλους πολίτες να αποφύγουν τα ταξίδια στην Ουκρανία, δήλωσε ο αξιωματούχος.
Παράλληλα το Ελιζέ ανακοίνωσε ότι ο Macron επανέλαβε στον Putin την «αποφασιστικότητα (των Δυτικών) να αντιδράσουν» σε περίπτωση στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης